Spirits For Rock Hero

Spirits For Rock

Ken jij ons assortiment Spirit for Rock producten nog niet? Dan wordt het hoog tijd! De Spirits for Rock producten zijn verschillende producten exclusief gewijd aan Rock liefhebbers. Wil je iemand verrassen? Dan is dit het perfecte cadeau. Kies de fles die het best bij hun profiel past en koop hem snel. Wat hebben we zoal dan? Onze Spirits for Rock bestaan uit de volgende bands:

Spirits For Rock logo's

Wij hebben zoveel verschillende soorten, je vindt ongetwijfeld het perfecte geschenk!

Alle dranken van Spirits For Rock

 
Sepultura hero banner
 

Welke alcoholische dranken heeft AC/DC?

AC/DC, wie kent deze te gekke rockband nou niet? Onder andere bekend van de nummers Thunderstruck, Back in Black, Highway to hell, Hell Bells, For Those Who About To Rock en High Voltage. Komt het je al bekend voor? Deze legendarische rockgroep heeft samen met de Duitse brouwer Karlsberg een premium AC/DC pilsbier op de markt gebracht. Dit is de Rock or Bust. De echte AC/DC fans weten dat Rock or Bust de naam van de band zijn 17e album is en de naam was van hun wereldtournee. Het biertje is heerlijk fris en zacht van smaak met lichte mout en tonen van hop. Naast het AC/DC bier hebben deze legendarische rockers ook een tequila ontworpen om de hele nacht op te rocken. Ze hebben een blanco en reposado op de markt gebracht. Beiden heten Thunderstruck, hoe kan het ook anders!

AC/DC dranken nú drinken

AC/DC

Hoe zijn de dranken van Fallen Angel ontstaan?

Fallen Angel

Fallen Angel was al langer op zoek naar een concept om een succesvol merk uit te dragen. Iets waarvan je ‘wow’ zou zeggen. In 2010 sloeg de bliksemschicht eindelijk in - een merk creëren dat wordt gedefinieerd door de fles en niet alleen door de vloeistof. Geen normale fles, maar één die geïdentificeerd werd door het beeld dat het opriep. Want waarom zou een fles er als een fles uit moeten zien? Na honderden e-mails en tientallen mislukte ontmoetingen met verkopers en "industrie-experts" die Fallen Angel allemaal vertelden dat "het niet mogelijk is", "het te veel zou kosten om te produceren", "het nooit zal werken", stuitten ze uiteindelijk op één glasfabriek die het project zou overwegen. Design in zijn zuiverste vorm is kunst en na meer valse starts en veel wanhoop hadden ze eindelijk het perfecte ontwerp. Nadat de fles ontworpen was ging het om de inhoud. De vodka is ontwikkeld met een alcoholpercentage van 44,7%, omdat dit de lekkerste smaak gaf.

Fallen Angel nú drinken

 
 

Hoe is de rum van KISS ontstaan?

Kiss Rum dankt zijn naam aan de band 'KISS'. Voor de meeste muziekliefhebbers blijft KISS na ruim 45 jaar toch één van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van rock 'n' roll. Met nummers zoals 'I was made for loving you', 'Rock 'n roll all night', 'Sure know something' en 'Detroit rock city' liep KISS wereldwijd binnen in de hitlijsten. De bandleden waren altijd opvallend geschminkt. Niet voor niets dat de flessen van KISS er dus zo verrassend leuk uit zien. De rum komt uit de Dominicaanse republiek en de flessen zijn echte collecters items geworden.  De rum zelf is véél te lekker om te laten staan.

Kiss Rum nú drinken!

Kiss

Trooper bier van Iron Maiden, een echte aanrader!

Trooper

Trooper bier is een exclusief merk van Iron Maiden. Iron Maiden ken je vast van de nummers 'Hallowed Be Thy Name', 'Run to the hills', 'The number of the beast' en 'The Trooper'.Iron Maiden heeft de Robinsons Brewery uitgekozen om de lekkerste biertjes voor jou te maken. Robinsons Trooper heeft een alcohol percentage van maar liefst 4,7%.Dit bier heeft maltaroma’s en citroentonen met een unieke mengeling van Bobek-, en Cascadehop. Dit geeft het bier een diepgouden kleur en een subtiele hint van citroen in de smaak. Liever voor een lichte pils gaan? Ga dan voor de Fear of the Dark met 4,5% alcohol. Een Engelse, donker geroosterde chocolade stout die vol en rijk van smaak is.

Trooper bier nú drinken

Slipknot No.9 Whiskey, kwaliteit uit Iowa

 
Slipknot Hero Banner
 
De geliefde heavy metalband Slipknot maakt samen met de Cedar Ridge Distillery de geweldige Slipknot No.9 Whisky. Gemaakt met Iowa-maïs van de familieboerderij van Cedar Ridge. De whisky is zoet en kruidig vanwege de hoeveelheid maïs en rogge. Maar liefst 56% maïs, 36% rogge en 8% gemoute gerst vind je in de whisky. Hmm! De whisky heeft een heerlijke, ronde smaak. 
 

Ontdek hier alle dranken van Spirits For Rock