Rye Whisky

26 producten

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 26 results

Producten 1 tot 24 van 26 in totaal

Pagina

Rye whiskey is een whiskey die rogge als belangrijkste ingrediënt gebruikt. Dit type whiskey wordt voornamelijk in de Verenigde Staten en Canada geproduceerd. Echter, zit er onderscheid in de wetgeving tussen beide landen. In Amerika is het pas rye whiskey te noemen als de whiskey minimaal 51% rogge bevat, in Canada is dit slechts 31%.

Rye whiskey wordt over het algemeen als droger en fruitiger ervaren dan een bourbon whiskey. Dit komt door de rogge, die het een pittigere smaak heeft. Bourbon bestaat voornamelijk uit mais en heeft daar zijn zoete smaak aan te danken.

De rye whiskey’s tegenwoordig bevatten over het algemeen niet veel rogge meer. Er zijn enkele merken die uit 100% rogge bestaat, waaronder Alberta Premium en de Nederlandse Millstone 100 Rye.

Rye whiskey geniet steeds meer populariteit en er is tegenwoordig een breed scala aan roggewhiskey’s waar je uit kunt kiezen, zo ook bij Topdrinks.

Voordelen van rye whiskey online bestellen bij Topdrinks

Wat zijn de voordelen als je rye whiskey online bestelt bij Topdrinks? Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van alcoholische dranken, bieden wij voordelige prijzen over het gehele assortiment aan.

Wij onderhouden nauwe contacten met leveranciers. Dit zorgt ervoor dat wij altijd toegang hebben tot speciale leveringen van rye whiskey’s, waaronder speciale edities. Daarnaast voegen wij regelmatig nieuwe en unieke soorten rye whiskey toe.

Topdrinks is een vakkundige en betrouwbare partner voor online drank bestellingen. Wij garanderen een snelle levering en discrete verpakkingen.

Welke soort rye whiskey past bij mij?

Online rye whiskey bestellen is een gemakkelijke manier om te ontdekken welke smaak bij jou past. Via proefsets kan je voordelig meerdere soorten en smaken proeven. Daarnaast biedt Topdrinks altijd een scherpe prijs aan.

Door ons grote netwerk zijn wij in staat om een groot assortiment bij te houden. Ben je geïnteresseerd in whisk(e)y en wil je je smakenpallet uitbreiden? Misschien is een rye whiskey dan het proberen waard! Neem bijvoorbeeld Jim Beam RYE of Woodford Reserve RYE.

Koop populaire en exclusieve rye whiskey's online

Topdrinks is een gespecialiseerde webwinkel voor alle populaire en exclusieve whiskey merken. Wij bieden naast exclusieve dranken ook een breed assortiment van bekende merken aan. Denk daarbij aan Jim Beam, Jack Daniëls, Millstone of Stork Club. Door onze specialisatie zijn wij in staat om de beste prijzen aan te bieden.

Door de verschillende factoren ontstaat er veel diversiteit in het aanbod. Voor iedereen is er een favoriete (rye) whiskey smaak. Je kan ontdekken wat bij jou past door verschillende soorten uit te proberen.

Rye whiskey aanbiedingen bij Topdrinks

Profiteer van de mooiste kortingen met onze rye whiskey aanbiedingen. Bij Topdrinks proberen we onze producten zo scherp mogelijk te prijzen. Daarbovenop geven wij periodiek een aantrekkelijke korting op onze favoriete merken en producten.

Verzending van jouw online bestelling

Naast het aanbieden van scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen, is Topdrinks een betrouwbare partner op het gebied van verzendingen. Vanuit onze Nederlandse magazijn kunnen wij razendsnel pakketten verzenden. Wij doen dit op een discrete en veilige manier.

Het is van groot belang dat uw pakket intact op uw adres wordt geleverd. Daarom maken wij gebruik van stevige breukbestendige verpakkingen. Wij werken nauw samen met PostNL, zodat uw verzending van een Track&Trace code wordt voorzien.