Over ons 

Topdrinks is opgericht door drie enthousiaste vrienden met meer dan 50 jaar ervaring in de drankensector en vindt zijn origine in Spanje (www.topdrinks.es). Onze missie? Het lanceren van een speciale drankenwebshop, die zich kenmerkt door kwaliteit met verrassend scherpe prijzen! Toen bleek dat dit in Spanje tot een groot succes leidde, smaakte dit natuurlijk naar meer. In 2020 werd daarom ook in Nederland de webshop topdrinks.nl gelanceerd om ook jou als klant in Nederland te kunnen laten profiteren van onze expertise en ons ruime assortiment tegen natuurlijk scherpe prijzen!

Dit is Topdrinks

Assortiment
Op Topdrinks.nl vind je meer dan 5.000 verschillende producten en we werken continue aan het uitbreiden van ons assortiment. Wij werken samen met verschillende producenten en merken in meer dan 45 landen over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij je een ruime keuze aan kwaliteitsproducten aanbieden.

Ons doel is om te blijven groeien om zodoende aan al jouw wensen te kunnen blijven voldoen. Na je bestelling kun je binnen afzienbare tijd genieten van onze exclusieve en eersteklas kwaliteitsdranken van over de hele wereld.

Scherpe prijzen
Bij Topdrinks proberen wij altijd een lage prijs te bieden voor al onze klanten. Doordat wij nauw samenwerken met verschillende partners hebben wij de mogelijkheid om je verrassend scherpe prijzen te kunnen aanbieden in vergelijking met andere online aanbieders. Daarnaast bieden wij verschillende aanbiedingen en promoties door het jaar heen.

Klantenservice
Service staat bij Topdrinks hoog in het vaandel. Ons team en onze partners zullen er altijd alles aan doen om je de beste service en kwaliteitsproducten te leveren.

Trusted Shops keurmerk

Trusted Shops logo

Topdrinks is gecertificeerd met het Trusted Shops keurmerk, wat inhoudt dat je gebruik kunt maken van de Trusted Shops kopersbescherming. Dit betekent dat je aankopen zijn verzekerd tot €100,-. Je kan hier bijvoorbeeld gebruik van maken als jouw bestelling niet is aangekomen of als je geen geld hebt teruggekregen.

Als je nog geen geregistreerde gebruiker van Trusted Shops bent, kun je direct na het plaatsen van de bestelling op onze website beslissen of je de aankoop tot €100,- gratis wil verzekeren. Of je hebt de mogelijkheid om voor een Trusted Shops-lidmaatschap PLUS te kiezen waarmee je voor een jaar verzekerd bent voor al je aankopen tot €20.000.

Voor meer informatie over het Trusted Shops keurmerk en de kopersbescherming verwijzen wij je naar de website van Trusted Shops.