Verzenden

Op maandag t/m vrijdag voor 22:00 uur besteld, betekent morgen al in huis! Wanneer je in het weekend besteld, wordt deze op dinsdag bij jou thuis geleverd.

 

Bezorging

Bezorging vindt volgens de PostNL regeling plaats. Op maandag t/m vrijdag voor 22:00 uur besteld, betekent morgen al in huis! Wij streven ernaar jouw bestelling binnen de opgegeven termijn te leveren. Het kan helaas voorkomen dat door drukte bij onze verzendpartner je bestelling te laat wordt geleverd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij onze partner. Wil je informatie over de status van jouw pakket? Neem dan contact met ons op via telefoon (+ 31 (0) 858 082 151) of per e-mail (info@topdrinks.nl).

 

Verzendpartner

Wij maken gebruik van PostNL. Bezorging vindt plaats tussen 9:00 - 21:00. Wanneer is afhankelijk van het tijdslot dat wordt doorgegeven. Met bezorging aan huis kun je zelf aangeven waar en wanneer PostNL het pakket mag bezorgen. Wanneer je bestelling is ontvangen door PostNL, ontvang je middels e-mail de Track & Trace en de verwachte leverdatum. Middels de Track & Trace word je constant op de hoogte gehouden van de laatste informatie over de bezorging.

 

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de € 150 betaal je € 5,95 verzendkosten per bestelling. Bij bestellingen boven de € 150 is verzending gratis!

 

Verzendgebied

Wij leveren in heel Nederland. Leveringen in het buitenland zijn op dit moment niet mogelijk via topdrinks.nl maar wel via onze buitelandese lokale vestigingen, voor leveringen in:

  • Spanje kan gebruik gemaakt worden van onze Spaanse webshop www.topdrinks.es
  • Duitsland kan gebruik gemaakt worden van onze Duitse webshop www.topdrinks.de 
  • Binnenkort meer landen online. Verpakking

Wij hechten er zeer veel waarde aan om jouw pakket onbeschadigd en veilig aan je te overhandigen. Na zorgvuldig onderzoek en vele zendingen zijn wij er in geslaagd om een optimale combinatie van materialen te vinden die de producten te allen tijde beschermen tijdens verzending. Wij maken gebruik van hoogwaardig karton in combinatie met speciale vakverdelingen en/of bubbelplastic. Daarnaast zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling bij het verzamelen van jouw bestelling om eventuele beschadigingen te voorkomen. Is jouw pakket onverhoopt toch beschadigd aangekomen? Dan willen wij je vragen zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

 

Veilig bestellen en ontvangen

Topdrinks is gecertificeerd met het Trusted Shops keurmerk. Dit houdt onder andere in dat je gebruik kunt maken van de Trusted Shops kopersbescherming, waarmee jouw aankopen verzekerd zijn tot €2.500 per aankoop. Je kunt van de kopersbescherming gebruik maken wanneer bijvoorbeeld jouw bestelling niet is aangekomen of wanneer je geen terugbetaling hebt ontvangen. De kopersbescherming biedt complete bescherming van al jouw online aankopen bij gecertificeerde winkels. Hiermee ben je als koper beschermd tegen verlies van betaling. Wanneer je nog geen geregistreerde gebruiker van Trusted Shops bent, kun je nadat je een bestelling hebt geplaatst, direct beslissen of je jouw aankopen gratis wil verzekeren tot een bedrag van €2.500.

Voor meer informatie over het Trusted Shops keurmerk en de kopersbescherming verwijzen wij je naar de website van Trusted Shops.

Staat de informatie die je zoekt hier niet tussen? Dan verwijzen wij je graag door naar de FAQ. Mocht jouw vraag hierna nog niet beantwoord zijn neem dan gerust contact met ons op via telefoon (+ 31 (0) 858 082 151) of per e-mail (info@topdrinks.nl). Wij zijn je graag tot dienst om jouw vragen te beantwoorden.