Bombay Sapphire Sunset Special Edition 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 43 %
Maak kennis met de Bombay Sapphire Sunset Special Edition 70cl - een premium gin met een zachte en verfijnde smaak in balans met subtiele zoetheid, en een kenmerkend kruidig ​​en bloemig aroma. Geproduceerd met behulp van een unieke dampinfusiemethode op een milieuvriendelijke locatie in Hampshire, Engeland, elke fles bevat een eigen mengsel van tien botanicals van over de hele wereld, wat resulteert in een ongeëvenaard...
Op voorraad
€ 28,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend

Voeg toe aan verlanglijst

Bombay Sapphire Sunset Special Edition 70cl

Over het merk

De Bombay Sapphire Sunset Special Edition 70cl is een premium gin gemaakt door het wereldberoemde merk, Bombay Sapphire. Het merk staat bekend om zijn unieke en complexe smaakprofiel, dat wordt bereikt door een eigen mengsel van botanicals die van over de hele wereld worden verzameld.

Productieplaats

Bombay Sapphire wordt geproduceerd in Laverstoke Mill, Hampshire, Engeland, waar de Distillery sinds 2014 is gevestigd. De Distillery is gebouwd op een milieuvriendelijke locatie die ooit een papiermolen was, en maakt gebruik van een state-of-the-art dampinfusieproces om zijn kenmerkende gin te creëren.

Smaak en aroma

Bij de eerste slok heeft de Bombay Sapphire Sunset Special Edition 70cl een zachte en verfijnde smaak die in balans is met een subtiele zoetheid. Het heeft tonen van jeneverbes, citrus en andere botanicals die samen een verfrissende en heerlijke smaak creëren. De gin heeft ook een kenmerkend aroma dat kruidig ​​en licht bloemig is.

Leuke feitjes

Elke fles Bombay Sapphire bevat tien botanicals die zorgvuldig zijn geselecteerd door de master-distilleerder om de perfecte balans van smaken te creëren. Deze botanicals omvatten jeneverbessen, korianderzaden, engelwortel, orriswortel, citroenschil, paradijskorrels, cubeb-bessen, cassiabast, amandelen en zoethout.

Productieproces

Het productieproces voor Bombay Sapphire-gin omvat een unieke dampinfusiemethode die de botanicals in staat stelt hun volledige smaakpotentieel vrij te geven zonder te worden gekookt. Dit resulteert in een zachtere en complexere smaakprofiel dan traditionele methoden van ginproductie.

Eigenschappen
SKU L-52-809-00
Merk Bombay Sapphire
Alcoholpercentage 43 %
Inclusief GiftBox Nee
Smaakprofiel Gin Citrusachtig
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 7640175743284

Bombay Sapphire Bombay Sapphire Sunset Special Edition 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten