Festival TREK

Grootste rondreizende food festival van Nederland

Welkom bij Festival TREK!

Festival TREK strijkt neer in de negen door haar geliefde stadsparken in Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag. Wat je mag verwachten: de parken worden omgetoverd tot een gezellig bourgondisch dorp met de beste foodtrucks en diverse bars. Verder staan er op het festivalterrein een Gemeentehuis, theatertent, en verschillende kermisklassiekers. Het brede aanbod entertainment bestaat uit acts en optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en regionaal muzikaal talent. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco en wordt er afgesloten met een DJ die de grootste disco hits van vroeger en nu draait.

Dit jaar spectaculaire winactie!

Ontdek jouw kans op een unieke TREK-ervaring! Bij aankoop van een exclusieve fles uit onze geselecteerde collectie, waaronder Engine Gin, Isolabella Limoncello, Disaronno Velvet en Tia Maria, doe je automatisch mee aan onze spectaculaire winactie!

Maak je klaar voor een onvergetelijke middag, want we onthullen per locatie de gelukkige winnaars. De tijd vliegt voorbij, dus doe mee! De winnaars zullen een ongeëvenaarde ervaring beleven, inclusief: Een gereserveerde 4-persoons tafel op ons adembenemende dakterras, exclusief voor jou en je gasten op zaterdagmiddag in jouw stad. Verder, proosten op TREK, samen met de burgemeester, met een overheerlijke cocktail in je hand, vanuit de luxe van de Disaronno Velvet bar. Last but not least: de mogelijkheid om een smakelijke borrelplank samen te stellen of op te halen, perfect om je smaakpapillen te verwennen.

Koop een fles en doe mee aan de winactie!

Festival TREK blijft vernieuwen

Meet & Drink with the major!

Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Op het terrein zal een heuse vogelkooi, inclusief TREK-vogel, herrijzen en je kunt Mediterraans genieten van verschillende soorten Sangria en sprankelende mousserende wijnen bij een gezellige ‘Sangria & Bubbels Bar’. Dit jaar in combinatie met een heerlijke oester en/of Spaanse bites. In de stadsparken zijn tevens een groots wijnterras, een Biergarten en een Disaronno Velvet en Tia Espresso Martini Cocktailbar aanwezig. Ook staan er verschillende podia voor aanstormend muzikaal talent, met komend seizoen extra optredens vanwege de vele aanmeldingen. De ‘BurgeRmeester van TREK’ verwelkomt de bezoekers, de theaterkaravaan zorgt voor het nodige culturele vermaak en bezoekers met een leuke boodschap voor een ander, kunnen terecht bij de postbode van het bourgondische dorpje. Ook aan de kleinste bezoekers van TREK is gedacht: zij vermaken zich bij het kindertheater, bij de nostalgische kermisattracties of met het ruime aanbod van oud-Hollandse spelletjes.

Ontdek de avontuur in jouw stadspark

Stap in een wereld waar smaak, cultuur en passie samenkomen in de open lucht op Festival TREK. Dit unieke culinaire festijn nodigt jou uit om je zintuigen te laten dansen op het ritme van de meest verfijnde, verrassende en heerlijke smaken uit alle hoeken van de wereld. Van de ambachtelijke food trucks, die de kunst van het koken tot leven brengen, tot de levendige klanken van livemuziek en sprankelende theateracts. Festival TREK biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

In het hart van Festival TREK staat duurzaamheid en gemeenschapszin centraal. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het steunen van lokale producenten, draagt elk bezoek bij aan een groenere planeet en een hechtere gemeenschap. Ontdek de kracht van samen eten en het delen van verhalen, terwijl je geniet van een festival dat zorg draagt voor de wereld om ons heen.

En in welke stad doe je mee?

Festival TREK staat garant voor een gezellige en ongedwongen sfeer, lekker eten en drinken én verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent. Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van € 2,95 voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas, waarna het bij iedere volgende bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ (schoongespoeld) exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk. 24Kitchen zal dit festivalseizoen onderdeel zijn van Festival TREK en deze zomer inspireren met de leukste chefs en de lekkerste reisprogramma’s. Zie voor meer informatie: www.festivaltrek.nl.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!