Frangelico 70cl

€ 14,45
Op voorraad
SKU
10555

Maak kennis met een likeur die honderden jaren aan geschiedenis heeft, Frangelico. De hazelnotenlikeur is bruin van kleur. De likeur heeft een zachte smaak en bevat hazelnoten, cacao en vanillebessen. Deze drank vindt zijn afkomst in het Italiaanse Piëmont.

Door de zachte smaak is het een veelzijdige likeur. Het kan zowel in verschillende cocktails gebruikt worden, of puur gedronken worden. Frangelico is verkrijgbaar in flessen van drie verschillende formaten: 35 cl, 70 cl of 1L. De likeur bevat 20% alcohol.

Zoals hierboven benoemd is Frangelico een likeur die in verschillende cocktails en mixen gedronken kan worden. Een voorbeeld hiervan is de Hazel’s Dream. Hier combineer je in een shaker met ijs de volgende ingrediënten: Frangelico, Baileys, koffielikeur naar keuze en vloeibare slagroom of volle melk. Mix dit samen en schenk vervolgens uit in een martiniglas, enjoy!

De likeur is zo’n 300 jaar geleden ontstaan in Italië en is geïnspireerd door de monnik Fra Angelico, die toen der tijd als kluizenaar in het gebied leefde. Om deze reden heeft de fles dan ook de vorm van een habijt met een traditionele touwgordel. Wereldwijd genieten mensen van deze heerlijke likeur.

Meer informatie
Merk Frangelico
Categorie Cream Likeuren
Land van herkomst Italië
Alcohol 20.00 %
Inhoud 0.70 liter

Wat je wilt weten over deze Frangelico

Frangelico is een waanzinnig voorbeeld van wat een Likeur te bieden kan hebben. Op zoek naar een heerlijke Likeur ? Probeer dan zeker deze Frangelico en laat je verrassen!

  • Inhoud: 700 ml.
  • Merk: Frangelico
  • Type: Cream Likeur

  • Geurprofiel: Sterke Drank

Nieuwsgierig naar wat voor nieuws we voor je in petto hebben?

Bekijk onze pagina met nieuwe artikelen om de meest recente toppers en nieuwkomers in ons assortiment te leren kennen.

Op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders?

Wij hebben een speciale selectie samengesteld met de mooiste producten en de leukste Cadeausets! Neem een kijkje op de pagina Leuk om te geven!

Op zoek naar de beste deals? Die vind je natuurlijk op onze pagina Aanbiedingen!

 
Frangelico 70cl