Villa Massa

Proef de Middellandse Zee

Het merk Villa Massa maakt de lekkerste Limoncello. Deze likeur is het symbool van de plaatselijke gastvrijheid en de levende tradities van Sorrento. Villa Massa is uitsluitend gemaakt met de citroen schillen van Sorrento, dik en rijk aan essentiële oliën. Villa Massa Limoncello wordt gemaakt volgens een familierecept uit 1890 dat al meer dan een eeuw van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het resultaat is een feest in je mond: de beste kwaliteit in combinatie met een klein sprankje Sorrento. Elke slok is puur genot.

Over de herkomst

Hoe het begon

Villa Massa begint bij het verhaal van de familie Massa. Het zelfgemaakte recept dat aan de oorsprong ligt van Villa Massa Limoncello is in het jaar 1890 ontstaan. Heldergeel van kleur, de vrucht van de plaats waar Villa Massa geboren is: de Citrus Limon. Deze citroen groeit alleen in de regio Campanië. Ze doen citroenboomgaarden van de Massa familie stralen.

Villa Massa Limoncello wordt vandaag de dag nog steeds volgens het originele recept gemaakt dat al eeuwen geleden gecreëerd werd. De broers Sergio en Stefano Massa waren de eersten die de Villa Massa Limoncello ziel met de wereld wilden delen. Zo werd Villa Massa in 1991 officieel. Ze werden het eerste bedrijf dat Limoncello produceerde en verkocht in Italië en over de hele wereld. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

Smaak van Villa Massa

Villa Massa Limoncello wordt gemaakt volgens een familierecept uit 1890 dat al meer dan een eeuw van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het resultaat is een feest in je mond: de beste kwaliteit in combinatie met een klein sprankje Sorrento. Elke slok is puur genot.

Villa Massa belichaamt de voortreffelijkheid en versheid van Italiaans eten en drinken op een verfijnde manier. Dankzij hun passie voor traditie en excellentie is Villa Massa uitgegroeid tot ’s werelds toonaangevende merk voor premium Limoncello, erkend om zijn unieke, authentieke smaak.

Ze hebben altijd de liefde voor natuurlijke ingrediënten en traditionele productiemethoden in ere gehouden om maximale kwaliteit te bieden. Sinds kort heeft Villa Massa zijn assortiment uitgebreid. Naar hun klassieke Limoncello hebben ze tegenwoordig ook een Amaretto likeur en een premium vermoutlijn.

Ingrediënten

Net zoals de citroenen van Villa Massa langzaam rijpen in hun eigen tempo, is genieten van hun Limoncello een uitnodiging om te vertragen. Een moment te nemen om te genieten met degenen die er echt toe doen. Drink ‘m ijskoude en puur, in een borrelglas na een maaltijd, of in een wijnglas als een verfrissende drank met tonic en een paar basilicumblaadjes. Er is altijd tijd voor Villa Massa.

Naast Villa Massa’s klassieke Limoncello creëerden ze in 2020 Villa Massa Amaretto, een heerlijke zoete likeur gemaakt met amandelen van topkwaliteit uit Sicilië. In 2021 Vermouth Giardino op de markt gebracht. Vermouth Giardino is een premium vermoutlijn gemaakt met de beste volledig natuurlijke ingrediënten uit specifieke regio's uit Italië.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!