Aerstone

Single Malt Scotch Whisky

2 unieke whisky’s, twee duidelijke keuzes op basis van smaak; smooth and easy of rich and smoky. Hierdoor is Aerstone geschikt voor alle whiskyliefhebbers; degene die nieuw zijn binnen single malt en de gevestigde single malt drinkers.

Twee keuzes

Voor welke variant ga jij?

De single malt whisky’s van Aerstone hebben 10 jaar lang zorgvuldig gerijpt in de ruige omgeving van een distilleerderij in Schotland. Ze zijn gerijpt in twee verschillende vaten en blootgesteld aan tegenovergestelde klimatologische omstandigheden. Dit zorgt voor 2 unieke whisky’s, twee duidelijke keuzes op basis van smaak; smooth and easy of rich and smoky. De keuze is door Aerstone op deze manier gemakkelijk gemaakt, aangezien je maar uit twee whisky's kan kiezen. Aerstone is daarom perfect geschikt voor alle whiskyliefhebbers; degene die nieuw zijn binnen single malt en de gevestigde single malt drinkers. Smooth & Easy of Rich & Smoky, jij kiest!

Smaak van Aerstone

Aerstone Sea Cask wordt zo genoemd omdat sommige van onze pakhuizen direct aan zee liggen. Dit heeft invloed op het rijpingsproces omdat ze meer worden blootgesteld aan de koelere zeebries. Het resultaat is een soepele whisky met een vleugje zeezout.

De vaten die gebruikt worden voor Aerstone Land Cask rijpen in pakhuizen die wat dieper in het Schotse binnenland liggen. Dit heeft invloed op het rijpingsproces en helpt om de kenmerkende rijke, rokerige smaak van deze whisky te creëren.

Ingrediënten

Aerstone bestaat uit: water, gerst en gist. Het is belangrijk op te merken dat de exacte ingrediënten en productiemethoden kunnen variëren tussen de twee verschillende Aerstone-whisky's. Elk type heeft zijn eigen unieke kenmerken, afhankelijk van de specifieke stijl en het rijpingsproces dat wordt gebruikt. Het is altijd raadzaam om de etiketten en productinformatie van een specifieke fles Aerstone-whisky te raadplegen voor gedetailleerdere informatie over de ingrediënten.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!