Thomas Henry cocktails

Wat voor cocktails kun je maken met Thomas Henry mixers? 

De lekkerste Thomas Henry mixjes

Thomas Henry biedt een diverse reeks aan mixers die perfect zijn als basis voor tal van unieke cocktails. In dit artikel ontdek je de beste recepten om de Thomas Henry producten te gebruiken.

Thomas Henry staat bekend om zijn kwalitatieve en smaakvolle mixers. Elk product, van Ginger Beer tot Tonic Water, is zorgvuldig samengesteld om zowel klassieke als innovatieve cocktails te ondersteunen. Of je nu kiest voor de scherpe frisheid van de Ginger Beer, de zachte bittersweet van de Pink Grapefruit, de kristalheldere tonic van het Tonic Water, of de aromatische diepte van het Botanical Tonic, Thomas Henry biedt altijd een authentieke ervaring. De flessen van Thomas Henry zijn direct herkenbaar aan hun stijlvolle ontwerp en dienen als een belofte van kwaliteit. Elk van deze producten brengt een eigen karakter in cocktails en biedt een stevige basis voor creatieve mixdranken.

Thomas Henry cocktails voor een stijlvolle avond

Thomas Henry mixers zijn ideaal voor stijlvolle cocktails. Perfect voor elk feestje dat een elegante touch vereist. Van de scherpe Ginger Beer tot de frisse Tonic Water, elke mixer voegt iets unieks toe aan je drankjes. Hier zijn enkele recepten die je kunt proberen.

Moscow Mule

Moscow Mule is een krachtige en verfrissende cocktail met een pittige gembertwist. Meng 60 ml vodka en 15 ml limoensap met ijs in een cocktailshaker. Schenk de mix door een zeefje in een koperen mok met ijs en vul aan met Thomas Henry Ginger Beer. Roer zachtjes en garneer met een partje limoen.

Pink Grapefruit Mojito

Pink Grapefruit Mojito is een levendige en verfrissende cocktail met een citrusachtige twist. Stamp de muntblaadjes, suiker en limoensap samen in een glas. Voeg ijs toe, schenk er 60 ml witte rum en 30 ml Thomas Henry Pink Grapefruit overheen, en vul aan met een scheutje sodawater. Roer goed en garneer met een takje munt.

Gin and Tonic

Gin and Tonic is een klassieke en verfrissende cocktail met een verfijnde bitterheid. Vul een highball glas met ijs, voeg 60 ml gin toe en vul aan met 120-180 ml Thomas Henry Tonic Water. Roer zachtjes en garneer met een partje limoen of citroen.

Botanical Gin Spritz

Botanical Gin Spritz is een aromatische en verkwikkende cocktail met een kruidige twist. Vul een wijnglas met ijs, schenk er 45 ml botanische gin overheen en vul aan met Thomas Henry Botanical Tonic. Roer zachtjes en garneer met een schijfje sinaasappel en een takje rozemarijn

Elderflower Grapefruit Gin Fizz

Elderflower Grapefruit Gin Fizz is een verfijnde en bruisende cocktail met een bloemige citrusnoot. Vul een shaker met 60 ml gin en 30 ml vlierbloesemlikeur, schud goed. Zeef in een met ijs gevuld glas, en vul aan met gelijke delen Thomas Henry Pink Grapefruit en Tonic Water. Garneer met een schijfje grapefruit.

Fruitige en kleurrijke Pisang Ambon mixdrankjes

Op zoek naar makkelijke mixjes? Pisang Ambon combineert uitstekend met doorgaans alle frisdranken. We geven een aantal voorbeelden van mixjes met drankjes die je waarschijnlijk wel in huis hebt.

Shots met Pisang Ambon

Ook zijn er veel recepten voor shots met Pisang Ambon. De kleur en smaak van deze drank maken tropische shots die er aantrekkelijk uitzien. Je zult de show ermee stelen. Enkele voorbeelden van shots met Pisang Ambon zijn als volgt.

Frog Shot

Dit simpele shotje doet denken aan een tropische kikker. Schud in een cocktailshaker met ijs 30 ml Malibu en 30 ml Pisang Ambon. Schenk de mix in verschillende shotglaasjes. Het resultaat is een shotje vol tropische smaken van banaan, kokos en ananas.

Skumbanan

Skumbanan is het bekendste shotje met Pisang Ambon en wordt vooral in Denemarken veel gedronken door de toevoeging van (Matilde) chocolademelk. Schenk in een cocktailshaker met ijs 20 ml Pisang Ambon, 5 ml Jägermeister en 40 ml (Matilde) chocolademelk en schud stevig. Zeef het drankje in een shotglaasje en serveer.

Veelgestelde vragen

Wat is Thomas Henry en hoe kun je het herkennen?

Thomas Henry is een merk dat bekend staat om zijn premium mixers, zoals tonic water, ginger beer en andere smaakvolle dranken. Je kunt de producten van Thomas Henry herkennen aan hun stijlvolle en opvallende verpakking, vaak met een vintage geïnspireerde uitstraling en duidelijke labeling van de smaak op de fles.

Hoe kan ik een Moscow Mule met Thomas Henry Ginger Beer maken?

Voor het maken van een Moscow Mule heb je 60 ml vodka, 15 ml limoensap en Thomas Henry Ginger Beer nodig. Begin met het vullen van een koperen mok met ijs. Voeg de vodka en het limoensap toe. Top het af met Thomas Henry Ginger Beer, roer het geheel zachtjes door en garneer met een partje limoen.

Met welke sterke dranken kan ik Thomas Henry mixers het beste combineren?

Thomas Henry mixers gaan goed samen met verschillende soorten sterke drank, waaronder: Vodka, Gin, en Witte Rum.