Recepten

  1. Thomas Henry cocktails

    Thomas Henry cocktails

    Wat voor cocktails kun je maken met Thomas Henry mixers? 

    De lekkerste Thomas Henry mixjes

    Thomas Henry biedt een diverse reeks aan mixers die perfect zijn als basis voor tal van unieke cocktails. In dit artikel ontdek je de beste recepten om de Thomas Henry producten te gebruiken.

    Lees meer »
  2. Pisco Sour recept

    Pisco Sour recept

    Recept voor Pisco Sour

    Duik in de verleidelijke wereld van de Pisco Sour, een iconische cocktail die je zintuigen zal prikkelen met zijn rijke geschiedenis, unieke serveermethodes en onweerstaanbare smaakprofiel. Ontdek het geheim achter deze geliefde klassieker en laat je inspireren om thuis je eigen meesterwerk te creëren.

    Lees meer »
  3. Old Fashioned recept

    Old Fashioned recept

    Recept voor Old Fashioned

    Klaar voor een smaakvolle reis terug in de tijd? De Old Fashioned is de oudste cocktail ter wereld, die nog steeds populair is. Deze klassieke whiskey mix heeft een heerlijke balans van smaken.

    Lees meer »
  4. Moscow Mule recept

    Moscow Mule recept

    Recept voor Moscow Mule

    De Moscow Mule is een verfrissende cocktail op basis van wodka, gemberbier en limoensap. De smaak van de Moscow Mule is heerlijk dankzij de combinatie van kruidige gember en het verse limoensap. In dit artikel presenteren we niet alleen het recept voor de Moscow Mule, maar kijken we ook naar de geschiedenis en de oorsprong van deze heerlijke cocktail.

     

    Lees meer »
  5. Margarita recept

    Margarita recept

    Recept voor Margarita

    Een Margarita is een populaire cocktail die vaak geassocieerd wordt met Mexico en fijne zomeravonden. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje voor bij de barbecue of gewoon zin hebt in iets nieuws, de Margarita is altijd een goede keuze.

    Lees meer »
  6. Dark & Stormy recept

    Dark & Stormy recept

    Recept voor Dark & Stormy

    Er is iets magisch aan een goede Dark & Stormy. De perfecte balans tussen zoetheid en bitterheid, de verfrissende smaak van ginger beer en de kruidige aroma's van een lekkere bruine rum. In dit artikel delen we het recept voor deze klassieke cocktail en geven we je alle achtergrondinformatie die je nodig hebt om de perfecte Dark & Stormy te maken. Proost!

    Lees meer »
  7. Martini recept

    Martini recept

    Recept voor Martini

    Proost op de klassieker onder de cocktails! De Martini, zo iconisch dat het zelfs een glas naar zich vernoemd heeft gekregen. Er valt veel over deze cocktail te vertellen. Van de oorsprong van de naam tot de juiste manier van bereiden, in dit artikel onthullen we alles over deze elegante cocktail.

    Lees meer »
  8. Mai Tai recept

    Mai Tai recept

    Recept voor Mai Tai

    Laat de zon schijnen met een Mai Tai cocktail! Deze tropische mix, met zijn unieke smaakcombinatie van rum, Curaçaolikeur en amandelsiroop is een echte tiki cocktail klassieker. In dit artikel leer je alles over de oorsprong van de Mai Tai, welke ingrediënten je nodig hebt om hem te maken en hoe je hem op de perfecte manier kunt serveren.

    Lees meer »
  9. Aperol Spritz recept

    Aperol Spritz recept

    Aperol Spritz Recept

    Laat de zon maar schijnen, want met de Aperol Spritz in je hand voel je je altijd op vakantie. Deze populaire Italiaanse cocktail is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een mooie dag.

    In dit artikel delen we het recept van de Aperol Spritz en geven we je een unieke inkijk in de geschiedenis en populariteit van deze klassieker. Dus, trek je

    Lees meer »
  10. Cuba Libre recept

    Cuba Libre recept

    Recept voor Cuba Libre

    De Cuba Libre is een eenvoudige en verfrissende cocktail met een heerlijk exotisch karakter. Je hebt rum, limoensap en cola nodig. Dit heerlijke drankje heeft een aangrijpende geschiedenis die verband houdt met de Spaans-Amerikaanse oorlog en de Cubaanse vrijheidsstrijd.

    Lees meer »