Luxardo Passione Nera 70cl

€ 13,45
Op voorraad
SKU
10909

Gek op sambuca en wil je wat nieuws proberen? Probeer eens Luxardo Passione Nera! Deze likeur is een heerlijke donkere versie van de klassieke sambuca. Het heeft een diepe donkerpaarse kleur en smaakt naar anijs en zoethout. Luxardo is afkomstig uit Italië en heeft een rijke geschiedenis die terug dateert tot 1821. Wanneer je de klassieke fles opent komt op rokerige wijze vanille en citrus je samen tegemoet.

Luxardo Passione Nera is een likeur die doorgaans wordt gedronken als shot. Ook is deze likeur goed te mixen met andere likeuren tot smaakvolle cocktails. De likeur is te verkrijgen in een fles van 70 cl en heeft een alcoholpercentage van 38%.

Luxardo Passione Nera is een likeur die toegankelijk is en door haar volle smaak veelal wordt gebruikt als shot. Ook is deze likeur goed te combineren met een koffielikeur. Mix twee delen Luxardo Passione Nera met één deel koffielikeur, schenk dit in een cocktailglas met ijs en garneer met slagroom.

De Luxardo Passione Nera is een donkere sambuca die je laat genieten van de heerlijke smaak van anijs. Al meer dan 200 jaar maakt Luxardo verschillende likeuren en zelfs nu is het nog in handen van de zesde generatie van de familie. Het merk heeft een breed aanbod aan likeuren die over de hele wereld worden gedronken.

Meer informatie
Merk Luxardo
Categorie Overige Likeuren
Land van herkomst Italië
Alcohol 38.00 %
Inhoud 0.70 liter
 
Luxardo Passione Nera 70cl