De Kuyper

Nederlands likeurmerk

Een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige likeuren en gedistilleerde dranken, met een geschiedenis die teruggaat tot 1695.

Over de herkomst

Hoe het begon

De Kuyper is een bekend Nederlands merk dat zich specialiseert in likeuren en gedistilleerde dranken. De geschiedenis van De Kuyper gaat terug tot het jaar 1695, toen Petrus De Kuyper in Schiedam, Nederland, begon met het distilleren van jenevers en likeuren. Hij legde daarmee de basis voor wat later zou uitgroeien tot een van 's werelds meest gerespecteerde producenten van likeuren. In de loop der eeuwen is De Kuyper uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de wereld van gedistilleerde dranken. Ze hebben zich gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan likeuren, van fruitige en zoete varianten tot kruidige en complexe smaken. De Kuyper heeft altijd gestreefd naar innovatie en kwaliteit, wat heeft geleid tot talloze likeuren met een uitstekende smaak en aroma's.

Smaak van De Kuyper

De smaak van De Kuyper-likeuren varieert afhankelijk van het specifieke product, maar het merk staat bekend om zijn brede scala aan smaken, van fruitig en zoet tot kruidig en complex. De likeuren worden vaak gebruikt in cocktails en mixdranken, en ze kunnen worden genoten als aperitief of digestief.

Ingrediënten

De ingrediënten die worden gebruikt om De Kuyper-likeuren te maken, variëren ook, afhankelijk van het specifieke product. De Kuyper maakt gebruik van een combinatie van natuurlijke aroma's, kruiden, specerijen, suiker en alcohol om de diverse smaken van hun likeuren te creëren.

De Kuyper heeft een sterke traditie van vakmanschap behouden, waarbij ze natuurlijke ingrediënten en traditionele productiemethoden combineren om likeuren van hoge kwaliteit te produceren. Hun producten worden vaak gebruikt in cocktails en mixdranken, en ze zijn geliefd bij bartenders en cocktailmakers over de hele wereld. Met een geschiedenis die meer dan drie eeuwen beslaat, heeft De Kuyper een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van likeuren en gedistilleerde dranken, en het blijft een gewaardeerd merk voor liefhebbers van kwaliteitsdranken wereldwijd.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!