Finsbury 1ltr

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 37.5 %
Finsbury 1ltr is een London Dry Gin met een unieke smaak die zowel droog als pittig is, waardoor het perfect is voor klassieke cocktails zoals gin-tonic of Negroni. Het frisse en heldere aroma van jeneverbes met hints van citrus en specerijen draagt bij aan de algehele ervaring van deze heerlijke...
Op voorraad
€ 14,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Klanten waarderen ons met uitstekend
Voeg toe aan verlanglijst

Beschrijving van Finsbury 1ltr

Finsbury is een bekend merk in de Gin-wereld. Het is een London Dry Gin die sinds 1740 wordt gedistilleerd, waardoor het een van de oudste Gin-merken op de markt is. Het bedrijf werd opgericht door Joseph Bishop en is nu eigendom van het Duitse drankenbedrijf Borco.

Plaats van productie

De Gin wordt gemaakt in Hamburg, Duitsland, maar volgt nog steeds het traditionele recept en productiemethode die in Engeland worden gebruikt. Finsbury gebruikt alleen de beste ingrediënten om een hoogwaardige en soepele Gin te creëren die op zichzelf kan worden genoten of gemengd kan worden in cocktails.

Smaak van Finsbury Gin

Finsbury heeft een unieke smaak die zowel droog als pittig is. Het heeft een duidelijke jeneversmaak met hints van koriander, engelwortel en citrusnoten. De complexiteit maakt het perfect voor het mixen in klassieke cocktails zoals een gin-tonic, martini of Negroni.

Aroma van Finsbury Gin

Wanneer je een fles Finsbury opent, ruik je zijn frisse en heldere aroma. Het heeft een subtiele geur van jeneverbes met hints van citrus en specerijen. Dit heerlijke aroma draagt bij aan de algehele ervaring van het drinken van deze heerlijke Gin.

Leuke feitjes over Finsbury Gin

Een leuk feitje over Finsbury Gin is dat het ooit "Finsbury Distilled London Dry Gin" heette. Vanwege strenge voorschriften met betrekking tot het gebruik van de term "London Dry Gin" moest de naam worden gewijzigd in "Finsbury Gin".

Productieproces

Finsbury Gin wordt geproduceerd met behulp van een traditioneel distillatieproces. De botanicals worden toegevoegd aan de spirit voordat ze worden gedestilleerd in koperen ketels. Het proces duurt enkele uren om te voltooien, maar zorgt ervoor dat elke batch Finsbury Gin een consistente smaak heeft.

Eigenschappen
SKU L-09-290-00
Merk Finsbury
Alcoholpercentage 37.5 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 1 l
Type drank Gin
EAN Barcode 4062400311083

Finsbury Finsbury 1ltr

beoordelingen

Ontdek meer soorten