Brunswick Aces Spades 70cl

Country Of Origin Australië
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Brunswick Aces Spades 70cl is een premium gin met een complex smaakprofiel dat traditionele ginsmaken combineert met meer ongebruikelijke tonen zoals citroenmirte en Tasmanian pepperberry. Gemaakt in Melbourne, Australië met behulp van een unieke mix van botanicals, is deze gin soepel en gemakkelijk te drinken, maar heeft ook veel diepte en...
Op voorraad
€ 40,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Brunswick Aces Spades 70cl

Over het merk

Brunswick Aces Spades 70cl is een premium gin die wordt geproduceerd door Brunswick Aces, een Australisch ginbedrijf. Het merk bestaat sinds 2017 en heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige gins die zowel innovatief als heerlijk zijn.

Productieplaats

De gin wordt gemaakt in Melbourne, Australië, met behulp van een unieke mix van botanicals die het zijn kenmerkende smaakprofiel geven. Enkele van de belangrijkste ingrediënten in Brunswick Aces Spades 70cl zijn jeneverbessen, korianderzaden, kardemompeulen, citroenmirte en Tasmanian pepperberry.

Smaak en geur

Een van de meest opvallende dingen aan deze gin is zijn smaak. Brunswick Aces Spades 70cl heeft een complex smaakprofiel dat traditionele ginsmaken combineert met meer ongebruikelijke tonen. Het heeft een sterke jeneversmaak maar bevat ook hints van citrus en kruiden. Het resultaat is een gin die soepel en gemakkelijk te drinken is, maar ook veel diepte en karakter heeft.

Naast zijn unieke smaak heeft Brunswick Aces Spades 70cl ook een aangename geur. Wanneer je de fles opent, word je begroet door een frisse, kruidachtige geur die uitnodigend en verfrissend is.

Leuke weetjes

Er zijn veel leuke weetjes over Brunswick Aces Spades 70cl die het onderscheiden van andere gins op de markt. Zo wordt de gin gemaakt met behulp van een koude distillatiemethode die helpt om de delicate smaken van de botanicals te behouden. Bovendien wordt elke batch gin in kleine hoeveelheden gemaakt om maximale kwaliteitscontrole te waarborgen.

Productieproces

Om Brunswick Aces Spades 70cl te produceren, gebruikt het bedrijf een koperen pot still waarmee ze het distillatieproces zorgvuldig kunnen controleren. Deze aandacht voor detail komt tot uiting in het eindproduct, dat een prachtig vervaardigde gin is die zelfs de meest veeleisende drinkers zal imponeren.

Eigenschappen
SKU L-53-878-00
Merk Brunswick Aces
Alcoholpercentage 40 %
Smaakprofiel Gin Jeneverbes
Land van herkomst Australië
Inhoud 0.7 l
Type drank Gin
EAN Barcode 9354085001041

Brunswick Aces Brunswick Aces Spades 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten