Beefeater Blackberry Gin 70cl

Country Of Origin Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 37.5 %
Beefeater Blackberry Gin 70cl is een limited edition gin die de klassieke smaak van Beefeater London Dry Gin combineert met een zoete en fruitige braamsmaak. Het heeft een uniek smaakprofiel dat anders is dan elke andere gin op de markt. Probeer het zolang het...
Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer het weer op voorraad is.

Schrijf je in
Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over Beefeater

Beefeater is een ginmerk dat al bijna 200 jaar bestaat. Het werd opgericht in 1820 door James Burrough en het recept voor de gin is sindsdien grotendeels onveranderd gebleven. Beefeater is gevestigd in Londen, Engeland, en het is een van de meest populaire ginmerken ter wereld.

Over Beefeater Blackberry Gin 70cl

Beefeater Blackberry Gin 70cl is een limited edition gin die voor het eerst werd uitgebracht in 2019. Het wordt gemaakt met het klassieke recept van Beefeater London Dry Gin, maar het is doordrenkt met bramen om het een uniek smaakprofiel te geven. Deze gin heeft een zoete en fruitige smaak die in balans wordt gebracht door de klassieke jeneverbesnoten die aanwezig zijn in alle Beefeater-gins.

Smaak en aroma

Het aroma van Beefeater Blackberry Gin 70cl wordt gedomineerd door de geur van verse bramen. Er zijn ook hints van citrus en jeneverbes die naar voren komen, maar de braamgeur is zeker het meest prominent. Deze gin heeft een zoete en fruitige smaak die in balans wordt gebracht door de klassieke jeneverbesnoten die aanwezig zijn in alle Beefeater-gins.

Leuk weetje

Leuk weetje: de Distillery van Beefeater bevindt zich in Kennington, op slechts een paar kilometer afstand van waar het merk oorspronkelijk werd opgericht. De Distillery is sinds de jaren 50 in bedrijf en produceert elk jaar miljoenen flessen gin.

Productieproces

Om Beefeater Blackberry Gin 70cl te produceren, worden bramen gedrenkt in het klassieke recept van Beefeater London Dry Gin gedurende een langere periode. Dit zorgt ervoor dat de smaken samensmelten en creëert een uniek smaakprofiel dat anders is dan elke andere gin op de markt.

Eigenschappen
SKU L-50-195-00
Merk Beefeater
Alcoholpercentage 37.5 %
Smaakprofiel Gin Floraal
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk (incl. Schotland)
Inhoud 0.7 Liter
Type drank Gin
EAN Barcode 5000299618394

Beefeater Beefeater Blackberry Gin 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten