1800 Tequila Blanco 70cl

Country Of Origin Mexico
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 38 %
Ervaar de essentie van Mexico met 1800 Tequila Blanco 70cl. Gemaakt met precisie en passie, biedt deze premium tequila een zachte, frisse smaak met tonen van citrus en zoete agave. Van de vruchtbare grond van Jalisco tot in je glas, geniet van het rijke erfgoed van het traditionele tequila...
Op voorraad
€ 29,95
Werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €150
Achteraf betalen met Klarna
Voeg toe aan verlanglijst

Over 1800 Tequila Blanco 70cl

1800 Tequila Blanco 70cl is een premium tequila die het rijke erfgoed en vakmanschap van Mexico belichaamt.

Het merk en de plaats van herkomst

Het wordt geproduceerd door 1800 Tequila, een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan het produceren van sterke dranken van hoge kwaliteit die de essentie van de traditionele Mexicaanse tequila vastleggen. Deze uitzonderlijke tequila wordt gemaakt in Jalisco, Mexico, een regio die bekend staat om zijn ideale klimaat en vruchtbare vulkanische grond, die de beste blauwe agaveplanten oplevert die worden gebruikt bij de productie van tequila. De distilleerderij waar 1800 Tequila wordt gemaakt heeft een langdurige reputatie voor zijn expertise en naleving van traditionele methoden.

Smaak en aroma

Wat de smaak betreft, biedt 1800 Tequila Blanco een zachte en smaakvolle ervaring. Het heeft een helder, zuiver profiel met tonen van citrus en zoete agave. De smaak is goed uitgebalanceerd, waardoor het heerlijk is om alleen van te nippen of als basis voor je favoriete cocktails.

Het aroma van deze tequila is net zo verleidelijk. het verspreidt een aangename geur met bloemige en kruidige ondertonen, aangevuld met de uitgesproken aardsheid van de agaveplant. Het aroma alleen al is genoeg om je mee te nemen naar de prachtige landschappen van Mexico.

Extra achtergrondsinformatie

Er zijn een paar interessante feiten over 1800 Tequila. Het merk ontleent zijn naam aan het Years waarin tequila voor het eerst werd gerijpt in eikenhouten vaten, een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de tequilaproductie. Daarnaast is elke fles 1800 Tequila voorzien van een unieke, handgeblazen glazen stop die is ontworpen om te lijken op een agave piña, wat de aandacht van het merk voor detail en vakmanschap verder benadrukt.

Hoe wordt het gemaakt?

Het productieproces van 1800 Tequila bestaat uit het zorgvuldig selecteren en oogsten van rijpe blauwe agaveplanten. Na het koken en extraheren van de sappen, worden ze gefermenteerd met behulp van natuurlijke gist voordat ze een dubbele distillatie ondergaan voor zuiverheid en verfijning van de smaak. Het eindresultaat is een eersteklas tequila die de tradities en passie van Mexicaans vakmanschap belichaamt.

Eigenschappen
SKU L-05-292-00
Merk 1800
Alcoholpercentage 38 %
Type gedistilleerde drank Tequila
Land van herkomst Mexico
Inhoud 0.7 l
Type drank Gedistilleerd
EAN Barcode 7501035013117

1800 1800 Tequila Blanco 70cl

beoordelingen

Ontdek meer soorten