Feestdagen

  1. De perfecte dranken tijdens Pasen

    De perfecte dranken tijdens Pasen

    De perfecte dranken voor tijdens Pasen

    Hoe breng jij het Paasweekend door? Gezelligheid en samen zijn staat centraal tijdens deze feestdagen. We hebben per dagdeel de meest geschikte dranken opgesomd.

    Lees meer »
  2. Top 10 drankcadeaus voor vaderdag

    Top 10 drankcadeaus voor vaderdag

    Top 10 drankcadeaus voor Vaderdag

    Op zoek naar het perfecte vaderdagcadeau voor een liefhebber van bijzondere dranken? Ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijst van de top 10 drankcadeaus die elke vader zullen verrassen en plezieren. Van exclusieve whisky's tot tropische rum, deze gids helpt je het ideale cadeau te kiezen dat zijn dag onvergetelijk maakt.

    Lees meer »
  3. Top 10 drankcadeaus voor moederdag

    Top 10 drankcadeaus voor moederdag

    Top 10 drankcadeaus voor moederdag

    Op zoek naar het perfecte moederdagcadeau? Ontdek onze zorgvuldig samengestelde top 10 van drankcadeaus die elke moeder zal waarderen. Van klassieke wijnen tot innovatieve cocktails, verras je moeder met een cadeau dat bij haar past.

    Lees meer »
  4. Top 10 koningsdag dranken

    Top 10 koningsdag dranken

    Top 10 Koningsdag dranken

    Vier Koningsdag met oranjebitter of een toepasselijke oranje shotje. Ontdek met onze top 10 wat de populairste en lekkerste dranken voor Koningsdag zijn. Natuurlijk allemaal met een toepasselijk oranje tintje.

    Lees meer »
  5. Drank cadeauzoeker voor de feestdagen

    Drank cadeauzoeker voor de feestdagen

    Drank cadeauzoeker voor de feestdagen

    Op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Met een drank cadeau maak je iedereen blij! Vind het meest geschikte cadeau met onze drank cadeauzoeker. Speciaal ingericht voor de feestdagen. Ieder persoon heeft zijn eigen voorkeuren. De één houdt van warme en romige dranken terwijl de andere liever iets fruitigs drinkt.

    De dagen worden steeds korter en voor je het weet is het alweer december. Tijd om in te kopen. Bij Topdrinks geniet je van een breed aanbod aan dranken. Als je voor 22:30 uur besteld wordt het de volgende dag discreet geleverd. Zo hebben huisgenoten niet door dat je een drank cadeau hebt gekocht.

    Laten we beginnen met whisky. Er zijn ontzettend veel mensen die van dit drankje kunnen genieten, waardoor de kans groot is dat een whisky cadeau gewaardeerd zal worden. Het kan alleen wel een uitdaging zijn om de juiste whisky te zoeken. Je kan natuurlijk voor een Red Label, Famous Grouse of Jack Daniel’s gaan.

    Lees meer »