Aman Tequila

Tequila born from a rich heritage

Tequila gemaakt door het vuur van erfgoed en het hart van een distilleerder die altijd streefde naar meer. Aman maakt de premium tequila producten op traditionele manier die zorgt voor de smaken waar we in Mexico en daarbuiten zo van houden. De distilleerder van Aman tequila komt uit een lange lijn van tequila makers en ze hebben die kennis meegenomen en een merk gecreëerd dat geschiedenis waardeert, terwijl ze nog steeds streven naar innovatie in de moderne tequila creatie.

Over de herkomst

Hoe het begon

Op de ochtend van 30 december 2014 liet Gerardo's grootvader Manuel Madrigal Valdez hem precies zien waar zijn land gelegen was in San Jose de Gracia, Nayarit. Hij verhuurde het land aan een maïsboer voor $500 USD per jaar. Als statisticus analyseerde Gerardo de totale marktomvang, het marktaandeel, de belangrijkste dynamiek en voorspellingen voor verschillende segmenten en subsegmenten, rekening houdend met de macro- en micro-economische factoren voor tequila-export en hij realiseerde zich dat de liters tequila gestaag toenamen per jaar. Hij voorspelde dat de waarde van agave minstens zou verdubbelen tegen de tijd dat hij zijn plantage van 2014 zou oogsten en overtuigde zijn grootvader om het aan hem te verhuren. Omdat Gerardo geen ervaring had in de landbouw, was zijn grootvader sceptisch dat hij het succesvol zou kunnen beheren, vooral omdat hij als professor in Los Angeles werkte. Gerardo vond snel een oplossing en kreeg hulp van zijn agave-mentor Don Jorge Chavez Aguilar, een agaveboer van 25 jaar, die Gerardo zou helpen en leren hoe hij zijn eerste plantage moest beheren en verzorgen. Gerardo zou vervolgens elk jaar van 2015 tot nu toe agaves blijven verbouwen en zijn familie bij het proces betrekken.

Smaak van Aman Tequila

Aman Tequila heeft een unieke smaak die doet denken aan de rijke en gevarieerde geschiedenis van tequila. Het heeft een zachte en gladde textuur met tonen van vanille, karamel en honing, gevolgd door een kruidige afdronk die langzaam vervaagt in een zoete en subtiele nasmaak.

Het is de perfecte combinatie van traditie en innovatie die resulteert in een premium tequila van de hoogste kwaliteit. De zorgvuldige selectie van de beste agaveplanten, het respect voor de oude distillatiemethoden en de passie van de distilleerders van Aman Tequila dragen allemaal bij aan de unieke smaak en kwaliteit van dit Mexicaanse juweeltje.

Of je het nu puur drinkt, als onderdeel van een cocktail of als een metgezel bij een heerlijk diner, Aman Tequila is een ware smaaksensatie die je zintuigen zal prikkelen en je zal laten terugverlangen naar meer. Dus neem een slok, leun achterover en geniet van de smaak van Aman Tequila - een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en cultuur van Mexico.

Ingrediënten

Aman Tequila heeft een zachte en gladde textuur met een heerlijke combinatie van vanille, karamel en honingtonen, gevolgd door een kruidige afdronk en een subtiele zoete nasmaak. De unieke smaak is het resultaat van de zorgvuldige selectie van de beste agaveplanten en het respect voor de oude distillatiemethoden.

Het is een premium tequila van de hoogste kwaliteit die je zintuigen zal prikkelen en je zal laten genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van Mexico.