Flavoured Wodka

Wodka

Bestel wodka bij Topdrinks en geniet van een breed aanbod. Van Absolut Vodka tot Grey Goose. Volgende dag bezorgd wanneer je voor 21:30 uur besteld.

Of je nou zin hebt in een traditionele wodka, de allerbeste premium wodka of een wodka met een smaakje, bij Topdrinks kun je terecht voor een breed assortiment in wodka’s. 

193 producten

Van hoog naar laag sorteren

97-120 of 193 results

Producten 97 tot 120 van 193 in totaal

Flavoured wodka is een ontzettend veelzijdige drank. Het is gebaseerd op de immens populaire sterke drank wodka. Door het te verrijken met een extra smaakje, krijg je flavoured wodka.

Zin in iets zoets? Kies dan voor een fruitige wodka! Liever toch iets vollers? Ga dan voor een kruidige variant! Bestel wodka bij Topdrinks en geniet van een exclusief en breed aanbod in flavoured wodka’s.

Voordelen van flavoured wodka online bestellen bij Topdrinks

De beste flavoured wodka koop je bij Topdrinks. Ons uitgebreide assortiment biedt voor elke wodkafanaat de perfecte flavoured wodka. We voegen regelmatig nieuwe smaken flavoured wodka aan onze webshop toe, uitgezocht door onze in-house experts.

Wanneer je bij Topdrinks bestelt, weet je zeker dat je van de beste prijs profiteert. We kopen namelijk groot in, waardoor we onze klanten de allerbeste prijs kunnen bieden. Daarnaast vind je in onze website regelmatig mooie aanbiedingen, die het uitproberen van een nieuwe soort flavoured wodka nóg aantrekkelijker maken.

Welke flavoured wodka past bij mij?

Elke flavoured wodka is uniek en er zijn ontelbare smaken op de markt. Zo vind je flavoured wodka met toegevoegde vruchtensmaken zoals citroen, ananas of framboos of andere smaken zoals honing, bubblegum en chocolade. .

Weet je nog niet zeker of je een fan van wodka bent? Probeer dan eerst een flavoured wodka uit. De flavoured wodka’s hebben vaak een zoete en minder scherpe smaak en zijn perfect voor beginnende wodkadrinkers. Ons assortiment bevat vele soorten flavoured wodka; er is voor iedereen de perfecte smaak flavoured wodka om te ontdekken.

Flavoured wodka’s zijn de ideale toevoeging aan cocktails op basis van wodka. Probeer bijvoorbeeld eens een twist te geven aan de klassieke Wodka Tonic, door een wodka met vruchtensmaak, zoals de Emperor Vodka Passion Fruit toe te voegen of maak een Black Russian met Emperor Vodka Chocolate voor een donkere, intense chocoladesmaak.

Koop populaire en exclusieve flavoured wodka merken online

Bij ons vind je niet alleen de populairste merken flavoured wodka, zoals Puschkin, Emperor Vodka en Absolut Vodka, je vindt ook exclusieve merken en speciale bottlings in ons assortiment. Onze experts kiezen zorgvuldig de meest originele merken en smaken, waardoor er voor onze klanten altijd een nieuwe flavoured wodka is om te ontdekken.

Ben je van plan om een cocktailfeestje te geven of wil je graag een speciale wodka serveren tijdens je bruiloft? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Geen zin om alle ingrediënten te kopen? Ook kant-en-klare cocktails zoals Rocketshot Sour zijn bij ons te krijgen.

Flavoured wodka aanbiedingen bij Topdrinks

In onze webshop vind je regelmatig mooie aanbiedingen. Heb je dus een bepaalde flavoured wodka op het oog? Nu is de tijd om deze uit te proberen! Geen aanbieding op het moment? Geen zorgen: bij ons vind je de allerbeste prijzen. Bij ons zit je dus altijd goed.

We houden intensief contact met onze leveranciers, waardoor we groot kunnen inkopen en de beste prijs kunnen aanbieden. Topdrinks is dus de perfecte partner voor het leveren van flavoured wodka en andere dranken voor jouw bar, feest of gewoon voor je collectie.

Verzending van online flavoured wodka bestelling

We pakken je bestelling zorgvuldig in en doen er alles aan om te zorgen dat er niks breekt. Daardoor is ons breekpercentage maar 0,05%. Mocht er toch iets met je bestelling gebeuren, dan staat onze klantenservice voor je klaar om het netjes op te lossen.

Je bestelling wordt verzonden in een discrete doos en rechtstreek vanuit ons magazijn in Nederland verstuurd. Hierdoor kunnen we snelle levering via PostNL garanderen. Volg je pakketje tot aan je deur met je persoonlijke Track & Trace-code.

Hoe wordt flavoured wodka gemaakt?

Wodka is een gedistilleerde sterke drank, die wordt gewonnen uit  een product dat suiker of zetmeel bevat. Deze producten kunnen onder andere zijn: rogge, tarwe of gerst van hoogwaardige kwaliteit voor premium wodka’s of aardappelen, suikerbieten, melasse en maïs.

De suiker- of zetmeelhoudende producten worden gemengd met water en daarna gefermenteerd. Granen en aardappelen bevatten zetmeel dat kan worden omgezet naar suiker. De ingrediënten worden in water geweekt, waardoor de enzymen in de producten het zetmeel omzetten naar suiker. Vervolgens wordt hier gist aan toegevoegd, die de suikers omzetten naar alcohol.

Suikerhoudende producten hebben geen enzymen nodig om suiker te creëren en daarom is het toevoegen van gist voldoende. Net zoals de zetmeelhoudende ingrediënten, worden deze producten gefermenteerd en vervolgens gedistilleerd. Dit gebeurt meestal een aantal keren, waardoor er een zeer sterk product ontstaat. Dit product wordt een aantal keren gefilterd totdat er een zeer zuivere wodka ontstaat en daarna gemengd met zuiver water.

De kwaliteit van de wodka, wordt grotendeels bepaald door de ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de ingrediënten en watersoorten die gebruikt worden voor het fermenteren. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal merken Russische wodka die gebruikmaken van het water uit het Russische Ladogameer. Ook de materialen die gebruikt worden voor het filteren, hebben invloed op de smaak en kwaliteit. Zo wordt er vaak gebruikgemaakt van houtskool, maar ook van ijs en edele metalen zoals goud.

Om van wodka, flavoured wodka te maken, worden er smaken aan de zuivere wodka toegevoegd. Dit zijn meestal aroma’s, die ervoor zorgen dat de wodka een unieke smaak bevat en zeer goed in een cocktail verwerkt kan worden.

De belangrijkste flavoured wodka regio's

Omdat flavoured wodka is gemaakt met zuivere wodka, zijn de regio’s waar normale wodka wordt gemaakt, net zo belangrijk voor flavoured wodka. Hieronder vallen de volgende landen.

Polen

Polen staat bekend om de productie van hoogwaardige wodka en heeft ook zeker zeer goede merken flavoured wodka in de aanbieding. Zo biedt het merk Pravda bijvoorbeeld verschillende soorten flavoured wodka’s in allerlei smaken, waaronder kokosnoot, framboos en sinaasappel, maar ook karamel en espresso.

Duitsland

Duitsland is erg belangrijk voor de productie van flavoured wodka. Het merk Puschkin komt bijvoorbeeld uit dit land. Dit merk heeft een ontzettend groot aanbod flavoured wodka, waardoor dit merk vaak wordt gebruikt voor het maken van cocktails.

Verenigd Koninkrijk

Ook het Verenigd Koninkrijk mag in dit rijtje niet ontbreken. Het merk Emperor Vodka komt hier namelijk vandaan. Dit merk mag in menig bar niet ontbreken, door de hoge kwaliteit en het zeer brede aanbod flavoured wodka’s.

Hoe wordt flavoured wodka gedronken?

Flavoured wodka kan puur worden gedronken of over ijs, maar wordt het meest gebruikt voor het maken van cocktails. Door de toegevoegde smaken is de flavoured wodka meestal zoeter en daarmee zeer geschikt voor beginnende wodkadrinkers.

De meest populaire manier voor het drinken van flavoured wodka is door deze te verwerken in cocktails. Er zijn vele cocktails met wodka als basis. Een flavoured wodka kan een extra smaak toevoegen aan cocktails. Met flavoured wodka’s creëer je dus een unieke en originele cocktail.

Ben je op zoek naar een “signature cocktail” voor je trouwerij of ander feest? Denk dan eens aan een flavoured wodka. Door een klassiek recept te nemen en de wodka te vervangen door een flavoured wodka, maak je makkelijk een eigen cocktail. Voeg je favoriete ingrediënten toe en je hebt de perfecte cocktail om jouw feest helemaal mee af te maken.

Flavoured wodka kopen bij Topdrinks

Flavoured wodka’s kopen doe je natuurlijk bij Topdrinks. Niet alleen bieden wij een ontzettend groot assortiment flavoured wodka’s, je bestelt bij ons ook nog eens voor de allerbeste prijs. We voegen regelmatig nieuwe aanwinsten aan ons flavoured wodka assortiment toe. Bij ons vind je alle populaire merken wodka, maar ook exclusieve bottlings en limited editions.Twijfel dus niet langer en bestel die fles flavoured wodka die je altijd al eens uit wilde proberen.