Blended Malt

Whisky

Bestel whisky bij Topdrinks en geniet van een exclusief en breed aanbod in whisky’s. Onze producten worden de volgende dag bezorgd wanneer je voor 21:30 uur besteld. Je bestelling wordt discreet en veilig afgeleverd!

105 producten

Van hoog naar laag sorteren

49-72 of 105 results

Producten 49 tot 72 van 105 in totaal

Kies voor absolute consistentie en zuiverheid met blended malt whisky’s. Je proeft de handtekening van de master blender in elke unieke blend. Kies een fles die bij jouw smaak past en geniet van harmonieuze smaken.

Bestel blended malt whisky bij Topdrinks en geniet van een exclusief en breed aanbod in whisky’s. Onze producten worden de volgende dag bezorgd wanneer je voor 22:30 uur besteld. En het wordt discreet en veilig afgeleverd!

Voordelen van blended malt whisky online bestellen bij Topdrinks

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke en betaalbare whisky? Met het ruime assortiment van Topdrinks weet je zeker dat je een blended malt whisky vindt die bij jou past. Vergelijk geur en smaakprofielen dankzij onze uitgebreide productomschrijvingen.

Daarnaast kan je gemakkelijk onze prijzen vergelijken met die van concurrenten. Binnen een paar klikken heb je jouw blended malt whisky naar wens besteld en wordt het de volgende dag thuis bezorgd. Als je voor 22:00 uur besteld is het de volgende dag in huis.

Koop populaire en exclusieve whisky merken online

Topdrinks is een webwinkel gespecialiseerd in het aanbieden van een premium en exclusief aanbod in alcoholische dranken. Wij bieden een breed assortiment aan dranken van bekende merken en exclusieve merken. Met onze webwinkel willen we jou een uniek moment bezorgen! 

Hoe wordt blended malt whisky gemaakt?

Blended malt whisky, ook wel bekend als 'pure malt' of 'vatted malt', is een mix van single malt whisky's uit verschillende distilleerderijen. De kern van het proces is het combineren van deze single malts om een harmonieuze smaak te creëren. Elk component draagt unieke smaaknotities bij, en door deze zorgvuldig te blenden, kan een meesterlijke blend met een diepe, complexe smaak worden bereikt.

Geschiedenis van blended malt whisky

Hoewel single malts vaak de voorkeur hebben bij puristen, hebben blends een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van whisky. In de 19e eeuw, toen de whisky-industrie floreerde, ontdekten producenten dat ze door verschillende malts te mengen een consistenter en vaak aangenamer product konden maken. Dit maakte whisky toegankelijker voor een breder publiek en droeg bij aan de wereldwijde populariteit van het drankje.

Wat voor een smaak hebben blended malt whisky's?

Blended malt whisky's kunnen een breed scala aan smaken hebben, afhankelijk van de single malts die worden gebruikt. Ze kunnen tonen van turf, fruit, kruiden, vanille of eiken bevatten, onder andere. Wat ze allemaal gemeen hebben, is een gebalanceerd smaakprofiel, waarbij geen enkele notitie de overhand heeft. De kunst van het blenden zorgt voor een ronde, volle smaak die de unieke kwaliteiten van elke malt benadrukt.

Wat zijn populaire blended malt whisky's?

Er zijn tal van populaire blended malt whisky's op de markt. Een paar voorbeelden zijn Monkey Shoulder, Compass Box en Johnnie Walker Green Label. Elk van deze blends heeft een uniek karakter en smaakprofiel, maar ze zijn allemaal geroemd om hun consistentie en kwaliteit, wat hen favorieten maakt onder zowel kenners als nieuwe whiskydrinkers.

Verzending van jouw online blended malt whisky bestelling

Bij Topdrinks vinden we het belangrijk dat jouw pakketje discreet en veilig wordt afgeleverd. Daarom werken wij nauw samen met PostNL, zodat jouw pakketje altijd van een Track & Trace code wordt voorzien.

Wij verpakken onze pakketjes met de juiste materialen om ervoor te zorgen dat de producten niet beschadigd worden geleverd. Zo is ons breukpercentage tijdens levering slechts 0,05%. En het allermooiste? Voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis!