Purity Spritz

Purity Spritz

Wanneer smaak er toe doet.

Ontdek nu

Puur. Organisch.

Uitsluitend zijn de dranken van Purity Spritz gemaakt van organische ingrediënten. Schoon, zacht Zweeds water in combinatie met de aroma's van vers fruit geblendeerd tot een unieke, Purity experience.

 

Zweeds vakmanschap.

Purity Spritz haar dranken zijn gedestillieerd op puur Zweedse tarwe en gemoute gerst zonder toegevoegde chemische teelt of verwerking. Door deze unieke manier van destillieren heeft Purity Spritz de "Best Vodka of the Year" al verschillende keren gewonnen. Een prestigieuze award waarbij de jury bestaat uit deskundigen van gedestillieerde dranken. 

Ontdek nu

Wodka, Gin & Whisky.

Proef één van de award winnende wodka's waarbij deze 17 tot 51 gedestillieerd wordt voor de ultieme smaaksensatie. De verfijnde smaak wordt versterkt door de drank op te slaan in een speciaal ontworpen koperen distilleerketel. Zie het als stoofvlees waarbij je het meer dan 4 uur moet koken zodat er meer smaak vrij komt. Zo gaan de mannen van Purity Spritz ook te werk met hun unieke dranken.

Ontdek nu

 

Laag in calorieën.

Waar anderen gebruik maken van gedestillieerd water, maakt Purity Spritz enkel en alleen gebruik van natuurlijk, zacht water. Het resultaat in combinatie met de andere organische ingrediënten zorgt dit voor de meest pure en unieke smaak! Door deze unieke wijze van destillieren zijn de dranken van Purity Spritz allen laag in calorieën.

Ontdek nu

#YOUR PRODUCT ON INSTAGRAM

Users using your product. Sharing comments with the world.