Passoa The Passion Drink 70cl

€ 10,95
Op voorraad
SKU
11067

Passion Drink. Real Moments!

Proef de smaak van Brazilië met de fruitige likeur, Passoã the Passion drink. De likeur met passievruchtsmaak proeft fruitig en zoet. Passoã is rood van kleur en vindt zijn herkomst in Frankrijk.

De balans van de zoete, zure en bittere smaken van Passoã maken de likeur subtiel en verfrissend. De natuurlijke smaken van de drank zorgen ervoor dat het perfect past bij verschillende drinkmomenten. Passoã is verkrijgbaar in een fles van 70 cl of 100 cl, het bevat een alcoholpercentage van 17%.

Passoã Drink is ook erg geschikt voor in de mix

Passoã the Passion drink is erg geschikt om mee te mixen en is ook een goede basis voor verschillende cocktails. Giet een shaker voor met ijs, Passoã, wodka, vanillesiroop en limoen en schud dit vervolgens. Serveer uit in een martiniglas, decoreer met een halve passievrucht en geniet!

Zoals gezegd komt Passoã the Passion drink uit Frankrijk en is het gemaakt met passievruchten uit Brazilië. In dit land is ook het idee voor deze unieke drank ontstaan waar vandaag de dag in meer dan 42 landen wereldwijd van wordt genoten.

Meer informatie
Alcohol 17.00 %
Land van herkomst Frankrijk
Inhoud 0.70 liter
Merk Passoa
Categorie Fruit Likeuren
SKU 11067
 
Passoa The Passion Drink 70cl