Top 10 likeuren

Vind jouw perfecte likeur

Met likeuren kan je alle kanten op. Erg fijn om te mixen in cocktails of om puur te drinken. Ben je op zoek naar een lekkere likeur voor thuis? Bekijk onze best verkopende likeuren in onze top 10 lijst. Zo ontdek je welke likeuren in de smaak vallen bij anderen.

Bekijk hier de likeur top 10

Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie van de populairste likeuren uit ons assortiment.

 

Op zoek naar meer likeur inspiratie?

Als je graag in de mix drinkt dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan de zoete kant op gaan, met een zoete en kleurrijke fruit likeur. Je kan ook genieten van de warmte van een room likeur pakken.

Daarnaast zijn er voldoende andere smaken beschikbaar. Denk aan een zonnige limoncello, een kruidige pisco of simpelwel een lekker kruidenbittertje.

Ontdek wat de lekkerste likeuren

Likeuren brengen ontzettend veel traditie en historie met zich mee. Veel dranken worden beschouwd als nationale trots. Denk bijvoorbeeld aan de Indonesische smaken van Pisang Ambon, of de heerlijke Braziliaanse fruitigheid in Passoa.

Wat zijn nou de lekkerste likeuren? Dat hangt volledig van je eigen voorkeuren af. Het hangt natuurlijk ook van de gelegenheid af. In bovenstaande lijst staan onze bestsellers. In deze lijst staat ongetwijfeld een likeur die bij jou in de smaak valt.