Vodquila & Rumquila

Red Eye Louie's

De essentie van Red Eye Louie's draait om het mixen van twee dranken die anders gescheiden zouden moeten zijn. Het resultaat is onverwachts maar verrassend! Ga jij voor een fles fijne Vodquila? Deze mix van Ultra Premium Vodka gemaakt van meerdere graansoorten en een Super Premium Tequila gemaakt van 100% blauwe Agave is uniek in zijn soort. Of heb je liever een spannende Rumquila, gemaakt van een Portugese Rum en een Premium Tequila uit Mexico..

Over de herkomst

Hoe het begon

Het begon allemaal in de kelderbar van het huis van de familie Arora in Birmingham, Alabama in 2010. Chander Arora, een ondernemer en voormalig textielchemicus, heeft er altijd van gedroomd om zijn eigen drank te maken.

Op een zomermiddag zaten Chander en zijn dochter Nina Arora rond de bar te praten over onderwerpen voor haar scriptie voor de universiteit. Op hetzelfde moment begon Chander cocktails te maken voor zichzelf en zijn vrouw Sodhi. Toen kwam Nina op het idee om twee sterke dranken te mixen in plaats van een sterke drank aan te lengen met een mixdrankje. Dit was het Eureka-moment!

Na urenlang brainstormen en onderzoek die avond, creëerden ze de meest gedurfde combinatie! Een mix tussen wodka en tequila! Indien correct gedistilleerd, zou dit een zachte, gedurfde mix zijn waarvan iedereen zou kunnen genieten.

De volgende stap was het realiseren van het idee! Via de vriendenkring kwamen ze terecht in het laboratorium Florida Caribbean Distillers. En zo is de drank VODQUILA geboren!

Met de komst van deze eigen blendtechniek was familie Arora in staat om het toe te passen op meerdere sterke dranken. Ben je benieuwd naar dit merk?

Vodquila & Rumquila

Rumquila bevat rijke, karamelachtige smaken die samen komen door het mengen van Rum en Tequila.

Vodquila heeft een zuivere smaak en het rijke aroma is geperfectioneerd door het mengen van Vodka en Tequila.

Ingrediënten

Met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn, opent Gin Mare de deur naar een wereld van unieke smaakbeleving. Deze botanicals en het complexe distillatieproces onderscheiden deze premium gin van traditionele gins en maken hem zeker het proberen waard.

Er zijn eigenlijk maar twee varianten van Gin Mare. De originele variant, zoals we deze allemaal kennen, komt in verschillende formaten en in combinatie sets met glazen of een Gin Mare lantaarn. Naast deze originele variant, wordt er nog de Gin Mare Capri gemaakt.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!