URB

Ga op reis met URB Luxury Drinks

URB Luxury Drinks is jouw alcoholvrije recept voor een spetterende avond. Verkrijgbaar in drie uitzonderlijke smaken. URB geeft je de intensiteit van Amsterdan, Berlijn en Shanghai. Elke stad, een eigen avontuur.

Over de herkomst

Hoe het begon

Het verhaal van URB Luxury Drinks is begonnen in een rooftop bar in een grote stad. De bedenkers waren op zoek naar een nieuw drankje. Het moest verfrissend zijn. Iets wat nog niet bestond.

Alcoholvrij dezelfde ervaring als alcoholische dranken? Een fijne toevoeging voor wereldburgers. Je wilt tenslotte scherp blijven. Nog niet zo lang geleden was het onmogelijk. URB besloot om het zelf te maken.

URB staat voor urban, een beschrijving voor al het stedelijke leven. Stadsmensen zijn altijd druk en op zoek naar nieuwe ervaringen. Je proeft dat terug in URB. Elke smaak is uniek, nets als de fles. Geniet van URB overdag, maar ook in de nachtelijke uren.

Smaak van URB

URB is een luxe alcoholvrije drank met unieke smaken. Een drank voor wereldburgers, die zoeken naar dezelfde ervaringen als bij alcoholische dranken. Met de drie unieke smaken valt er genoeg te ontdekken. Ga met URB op reis naar Amsterdam, Berlijn en Shanghai. Elke drank bevat een unieke smaak dat past bij het bruizende karakter van de stad.

Amsterdam brengt je een compleet nieuwe gin & tonic smaak met extra verfrissende ingrediënten. Berlijn brengt het beste van wijn en bier samen. Shanghai combineert het beste van thee en oosterse lekkernijen.

URB Luxury Drinks is biologisch, bevat weinig suikers en koolhydraten. Het heeft een volle smaak en het karakter van echte bubbels. Klinkt te goed om waar te zijn? Probeer het zelf!

Ingrediënten

URB is de eerste alcoholvrije drank ter wereld waarin je de alcohol niet mist. 100% alcoholvrij met 1000% smaak. URB bevat natuurlijke ingrediënten, is vegan en heeft slechts 18 Kcal per 100ml. Omdat URB een vol mondgevoel met een crispy, droge afdronk is het de perfecte 0% bubbel. Zeer geschikt als aperitief of als begeleider bij een gastronomisch gerecht.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!