Tia Maria

COLD BREW COFFEE LIQUEUR

Tia Maria blijft uniek met een voortdurende focus op haar concept van ‘One of a Kind’: een mix van individuen die hun ziel uiten zonder enige angst om op hun eigen manier te laten zien wat hen uniek maakt. Alles samen met impactvolle en energieke muziek en ondergedompeld in stedelijke en hedendaagse locaties.

Over de herkomst

Hoe het begon

Diep geworteld in traditie en vakmanschap, vindt de oorsprong van Tia Maria haar thuis in de warme kusten van Jamaica. Sinds haar oprichting in 1949 heeft Tia Maria de essentie van Jamaicaanse koffiebonen en rum gevangen, een hommage die nog altijd wordt gekoesterd en gevierd. Als een viering van haar rijke geschiedenis en voortdurende innovatie, brengt Tia Maria Cold Brew een frisse en moderne draai aan deze klassieke smaken. Elk element, van de koude koffie tot de kenmerkende rum, wordt met zorg en precisie gedistilleerd om een ongeëvenaarde balans te creëren die de zintuigen betovert. Tia Maria Cold Brew weerspiegelt de diepe verbondenheid met haar Jamaicaanse roots. Het is een ode aan de tijdloze smaken van het eiland, verrijkt met een eigentijdse twist die perfect past bij de moderne levensstijl.

Smaak van Tia Maria

Tia Maria onthult een samensmelting van 100% Arabica koffiebonen uit Brazilië, gemengd met een delicate hint van vanille en een rijke toets van Jamaicaanse rum, wat resulteert in een ongeëvenaarde, volle smaaksensatie. Deze kenmerkende blend creëert een warme, uitnodigende sfeer, perfect voor memorabele avonden en verfijnde cocktails zoals de Espresso Martini, waarbij de diepte van koffie harmonieus samenvloeit met zoete en alcoholische nuances.

De zorgvuldige selectie van ingrediënten benadrukt Tia Maria's toewijding aan kwaliteit en erfgoed. De Arabica koffiebonen, geteeld in de vruchtbare Braziliaanse hooglanden, worden gecomplementeerd door vanille uit Madagaskar, die een subtiele zoetheid toevoegt. De integratie van Jamaicaanse rum verrijkt de complexiteit van het aroma, waarmee Tia Maria niet alleen een drankje is, maar een ervaring die culturen en tradities uit verschillende hoeken van de wereld samenbrengt.

Ingrediënten

Tia Maria combineert zorgvuldig geselecteerde Arabica koffiebonen uit Brazilië met een zachte hint van vanille en de rijke smaak van Jamaicaanse rum. Deze harmonieuze blend zorgt voor een diepe, aromatische ervaring, ideaal voor zowel pure consumptie als in verfijnde cocktails. De likeur nodigt uit tot het ontdekken van een wereld van complexe smaken, perfect voor liefhebbers van een rijke koffiearoma gecombineerd met de warmte van rum.

Tia Maria biedt niet alleen een unieke koffielikeur, maar ook een reeks aan cocktailmogelijkheden die de veelzijdigheid en rijke smaak van de likeur benadrukken. Naast de klassieke consumptie, is Tia Maria de basis voor verfijnde cocktails zoals de Espresso Martini, Tia Cold Fashioned, en Tia Flat White Russian. Elk van deze cocktails toont de unieke eigenschappen van Tia Maria, van de diepe koffiesmaak tot de subtiele zoetheid, waardoor het een favoriet is voor zowel thuisbartenders als professionals.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!