Spirited Union

Botanical Rum

Spirited Union is 's werelds eerste botanical rum distilleerderij. Ze zijn geobsedeerd door het toevoegen van creativiteit en smaakinnovatie in de rumcategorie. Geïnspireerd door jarenlangen ervaring in de ontwikkeling van vernieuwende cocktailrecepten, hebben ze een kernassortiment van botanical rums gecreëerd die perfect werken in cocktails!

Over de herkomst

Onze Missie

De rumwereld wordt al decennialang gedomineerd door grote merken die vooral kosten willen besparen. Daarbij moeten natuurlijke ingrediënten vaak plaatsmaken voor goedkopere en kunstmatige smaakstoffen. Onze missie? Terug naar de oorsprong, terug naar kwaliteit. We doen dit door te werken met unieke single origin rum en deze te infuseren of te her-distilleren met hoogkwalitatieve kruiden en specerijen die op een verantwoordelijke manier geoogst zijn. Met trots kunnen we zeggen dat Spirited Union ‘s werelds eerste botanical rum is. Door de wereld van single origin rum samen te brengen met botanicals, voegen wij creativiteit en echte smaakinnovatie toe aan de categorie. We doen er alles aan om de beste ingrediënten voor onze rum te vinden en we checken elk detail over hoe ze geproduceerd en/of geoogst worden.

Smaak van Spirited Union

Ontdek de unieke smaak van Spirited Union, waar creativiteit en natuur samenkomen. Geniet van de subtiele harmonie van zorgvuldig geselecteerde botanicals, die een verfrissende en gebalanceerde smaak creëren. Van de levendige citrus nuances tot de subtiele accenten van botanicals, de innovatieve smaken zijn de perfecte basis voor elke cocktail. Laat je verrassen door het creatieve palet aan smaken die Spirited Union te bieden heeft, en maak van elk moment een ervaring.

100% Natuurlijke Ingrediënten

Elk van onze rum is geïnfuseerd of gedistilleerd met verschillende soorten fruit, kruiden en specerijen. Wij proeven de verschillende soorten single origin rum en wij selecteren zorgvuldig daarbij het perfecte palet aan botanicals. Hierdoor ontstaan nieuwe en innovatieve smaken, perfect voor elk moment. Daarbij proberen wij zo duurzaam mogelijk te produceren, wordt onze distilleerderij voorzien van zonne-energie, wordt 92% van ons afval gerecycled, vermijden wij kunstmatige en synthetische aroma’s en werken wij volledig transparant. Zelfs zo transparant dat onze deuren altijd open staan. Je kunt namelijk zelf ervaren hoe botanical rum gemaakt wordt tijdens een ‘Distilling Workshop’ of leer hoe cocktails te maken tijdens een ‘Cocktail Workshop’. Check www.spirited-union.com voor meer informatie.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!