Sourz

Sweet and sour fruit flavored liquer

Je kent vast wel de gezellige flessen van Sourz: altijd een fel kleurtje met een heerlijke fruitlikeur erin. Wist je dat Sourz eigendom is van Suntory? Sourz wordt vaak gebruikt als een shot (wie is hier niet gek op?!) of als ingrediënt in een lekkere cocktail. Zoals de naam al deed vermoeden, is Sourz over het algemeen erg zuur. Tegenwoordig kent Sourz maar liefst acht smaken. Wat dacht je van appel, Tropical, Blackcurrant, Raspberry, Mango, Passion Fruit, Rainbow ice en Red Berry?

Over de herkomst

Hoe het begon

Sourz bestaat al heel lang! In 2008 hebben ze een groot re-design ondergaan. Hierbij hoort de slogan ‘Made for mixing’. Wat ook leuk is om te weten: in oktober 2012 werd pas de smaak ‘mango’ toegevoegd. Dit is naar aanleiding geweest van een Facebook poll. De smaak zou uitgebracht worden als een limited edition, maar niet veel later werd deze smaak onderdeel van het vaste assortiment. Tegenwoordig hoort de smaak juist niét meer in het vaste assortiment. Topdrinks is dan ook uniek met deze smaak!

Smaak van Sourz

De smaak Sourz Mango is een waar feestje! Al bij het openen van de fles ruik je de heerlijke zoetige en tegelijkertijd zurige geur. De Sourz Tropical kunnen we ook aanraden! De likeur is blauw van kleur (en geeft je dan ook een blauwe tong!). De tropical heeft een citrussmaak met tropische hinten en een pittig en zure afdronk. Ideaal voor jouw party! Ben jij meer van de framboos? Dan is de Sourz Raspberry écht iets voor jou! Deze drank zit in een mysterieuze, zwarte fles. De likeur zelf is knalroze van kleur. Het doet je vermoeden dat het een speciale drank is met zo’n stoere fles, en dat is ‘ie ook! Met heerlijke, fruitige tonen en een perfect balans tussen zoet en zuur. Een impactvolle smaak en door en door onweerstaanbaar! Je maakt je feest he-le-maal compleet wanneer je ook de Sourz Blackcurrant in huis haalt. De Blackcurrant van Sourz zit niet meer standaard in het assortiment, dus wij zijn uniek dat we deze fles verkopen! Deze lekkere likeur op basis van zwarte bessen heeft een zoete smaak met een zure afdronk. Precies wat je van Sourz mag verwachten! Je kunt de likeuren drinken als shotje, maar in een cocktail zijn ze ook heerlijk weten we je te vertellen! We hebben alle likeuren alvast voor je voorgeproefd. Eind 2014 heeft Sourz opnieuw gekeken naar hun flessen. Toen gingen ze over op glow-in-the-dark inkt voor de flessen. Hoe cool! Dit is voornamelijk gedaan zodat de flessen extra opvallen in nachtclubs en discotheken. De nieuwste smaak van Sourz is de Sourz Rainbow Ice. Deze smaak werd gelanceerd in 2015. De naam alleen al klinkt alsof deze likeur niet mag ontbreken op jouw feestje! De Rainbow ice is een mix van framboos, sinaasappel en limoen. Een heerlijke, koele twist zo in je shotglas. Of in je cocktail natuurlijk!