Proper No. Twelve

De complexe vechterswhisky

Geniet van de zachte smaken vol vanille en honing. Proper No. Twelve is een overheerlijke Irish whisky die onder naam van MMA kampioen Conor McGregor is uitgebracht. Het is een hommage aan McGregor en zoals hij zelf zegt: “it is a proper Irish whiskey and 12 is my hometown”. Het getal verwijst naar Dublin district 12 waar Conor McGregor is opgegroeid.

Over de herkomst

Hoe het begon

ndanks zijn carrière als vechter, heeft McGregor veel tijd besteedt om er voor te zorgen dat Proper No. Twelve een whisky werd van kwaliteit. Hij heeft ongeveer 100 verschillende melanges geprobeerd, voordat hij de perfecte smaak had bereikt. Vanwege de toevoeging van geroosterd hout, beste goud gekleurde granen en het zuiverste bronwater heeft deze whisky een complexe smaak gekregen die je zeker eens geprobeerd moet hebben.

Smaak van Proper No. Twelve

Proper No. Twelve wordt maar liefst drie keer gedistilleerd en vervolgens minimaal drie jaar gerijpt in bourbon vaten. Deze bevat zoals elke traditionele whisky een alcoholpercentage van 40%. Het staat bekend als een soepele en zachte whisky die toch vol en rijk van smaak is.

Ingrediënten

Met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn, opent Gin Mare de deur naar een wereld van unieke smaakbeleving. Deze botanicals en het complexe distillatieproces onderscheiden deze premium gin van traditionele gins en maken hem zeker het proberen waard.

Er zijn eigenlijk maar twee varianten van Gin Mare. De originele variant, zoals we deze allemaal kennen, komt in verschillende formaten en in combinatie sets met glazen of een Gin Mare lantaarn. Naast deze originele variant, wordt er nog de Gin Mare Capri gemaakt.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!