Malfy

Dé gin uit Italië

Malfy, geïnspireerd door de prachtige Amalfikust, brengt de zonovergoten smaken van Italië naar de wereld van gin met zijn verfrissende citrusachtige stijl, en nodigt ginliefhebbers uit om te genieten van de essentie van la dolce vita in elke slok.

Over de herkomst

Hoe het begon

Een Italiaans ginmerk dat bekend staat om zijn verfijnde en citrusachtige smaken, met een geschiedenis die teruggaat tot de prachtige Amalfikust in Italië. Malfy vindt zijn oorsprong aan de schilderachtige Amalfikust, een adembenemende kustlijn in Zuid-Italië die beroemd is om zijn schoonheid en citroenen. De naam "Malfy" is afgeleid van "Mal" (Amalfi) en "Fy" (family), wat de band met deze regio benadrukt. Malfy Gin werd officieel gelanceerd door de Torino Distillati-distilleerderij in 2016. Het merk had de visie om de smaken en geuren van de Amalfikust vast te leggen in een gin die de essentie van Italië weerspiegelt. Malfy Gin heeft snel internationale bekendheid en erkenning gekregen, en het is populair geworden bij ginliefhebbers over de hele wereld. Het merk heeft verschillende varianten van gin uitgebracht, waaronder Malfy Con Limone, Malfy Originale, Malfy Gin Rosa en anderen.

Smaak van Malfy

De smaak van Malfy-gin wordt gekenmerkt door een heldere en verfrissende citrusachtige stijl, waarbij citroen een prominente rol speelt. De likeur heeft een uitgesproken citrussmaak met tonen van citroen, limoen en grapefruit, wat het een zeer verfrissende en zomerse gin maakt.

Ingrediënten

Wat betreft de ingrediënten, Malfy Gin wordt gedistilleerd met een mix van Italiaanse en exotische botanicals, waaronder jeneverbes, koriander, citroenschil en andere geheime kruiden en specerijen. Het wordt gemaakt in Italië, in de regio Piemonte, met behulp van traditionele distilleertechnieken.

Het merk belichaamt de spirit en het erfgoed van de Amalfikust, en het brengt de smaak en elegantie van Italië naar de wereld van gin. De citrusaccenten en het vakmanschap hebben het merk tot een gewaardeerde keuze gemaakt voor zowel liefhebbers van gin als liefhebbers van Italiaanse cultuur.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!