KISS

Echte rock rum

Ben jij helemaal fan van KISS? Dan is KISS rum écht iets voor jou. De Detroit Rock Rum van KISS is een heerlijke, zachte rum. Gebaseerd op de beste Dominicaanse rumvaten tussen de acht en 15 jaar oud. Kiss Detroit Rock Rum is gebotteld op 45% sterkte. De rum heeft een genuanceerde kruidige geur en een helder eiken karakter.

KISS

Hoe het begon

De band KISS werd gevormd in januari 1973 in New York City, Verenigde Staten. De oorspronkelijke leden van de band waren Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley en Peter Criss. De vier leden kwamen bij elkaar met de intentie om een band te vormen die hun liefde voor harde rockmuziek en extravagant theater combineerde. Met hun unieke make-up, kostuums en explosieve live-optredens begon KISS snel aan populariteit te winnen in de beginjaren van de band. Hun debuutalbum, "KISS" genaamd, werd uitgebracht in februari 1974. Hoewel het album niet meteen een groot commercieel succes was, begonnen ze een gestaag groeiende fanbase op te bouwen dankzij hun energieke optredens. Sinds de oprichting heeft KISS verschillende wijzigingen in de line-up ondergaan, waarbij verschillende leden de band hebben verlaten en nieuwe leden zijn toegetreden. Gene Simmons en Paul Stanley zijn echter de enige leden die constant in de band zijn gebleven. Gedurende hun lange carrière heeft KISS talloze albums uitgebracht en wereldwijd miljoenen platen verkocht. Ze staan bekend om hun theatrale shows, vuurwerk, bloedspuwende en tongbewegingen van Gene Simmons, en natuurlijk hun iconische make-up en kostuums. KISS wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en succesvolle bands in de geschiedenis van de hardrock en heavy metal.

Smaak van KISS

KISS rum is een Caribbean rum met een zachte, rijke smaak en aroma's van vanille, karamel en eikenhout. Het heeft een subtiele zoetheid en een milde afdronk met tonen van gedroogd fruit en kruiden. Het wordt gemaakt van melasse en natuurlijk bronwater, en heeft een alcoholpercentage van 40%. KISS rum is perfect om puur te drinken, maar kan ook gebruikt worden als basis voor cocktails. Het is een uitstekende keuze voor liefhebbers van rum die op zoek zijn naar een zachte, gebalanceerde en smaakvolle drank.

Ingrediënten

KISS rum wordt gemaakt van melasse, een bijproduct van suikerriet dat wordt gebruikt om rum te distilleren. Na het fermentatieproces wordt de rum gedistilleerd en gerijpt in eikenhouten vaten. Het natuurlijke bronwater dat wordt gebruikt om de rum te maken, speelt ook een belangrijke rol in de smaak en kwaliteit van de drank. De toevoeging van natuurlijke aroma's van vanille, karamel en kruiden geeft de rum zijn karakteristieke smaak. KISS rum is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en wordt geproduceerd met zorg en vakmanschap om de beste smaak en kwaliteit te garanderen.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Kiss

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!