Deer Jimmy's

Het leukste DIY cadeau

Ontdek het plezier van je eigen whisky, rum, calvados, bourbon of cognac maken met Deer Jimmy's DIY Barrel Chips - het perfecte cadeau voor smaakliefhebbers. Geniet na ongeveer 6 weken van je eigengemaakte drankje!

Vrolijke en stijlvolle

DIY cadeaus

Wat is er leuker en lekkerder dan je eigen whisky, rum, calvados, bourbon of cognac maken? Met deze stijlvolle en unieke doe-het-zelfcadeaus is er voor iedereen die van geweldige smaken (en drankjes) houdt wel iets leuks. De Deer Jimmy's DIY Barrel Chips flessen zijn het allerleukste en meeste verrassende cadeau voor iedere liefhebber van gedistilleerde dranken. Elke fles bevat houtsnippers! De vaten van 's werelds beste distilleerderijen zijn geselecteerd en vervolgens worden deze vaten versnipperd tot kleine snippers voor een perfecte afgifte van smaak. Voeg je favoriete wodka of jenever toe, blijf geduldig gedurende de komende 6 weken en geniet van je zelfgemaakte drank.

Smaak van Deer Jimmy's

Bij Topdrinks zijn er 5 verschillende soorten van Deer Jimmy's verkrijgbaar! Voor welke variant ga jij?

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips France Calvados: dit calvados vat is door een Premium Franse Calvados Distilleerderij gebruikt om 5 jaar haar calvados op te laten rijpen. Deze ex-bourbon Cask is zorgvuldig schoongemaakt en zó versnippert dat de smaken, geuren en kleuren die nog in het vat zaten volop vrij komen in de Deer Jimmy’s fles.

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips South American Rum: dit voormalige bourbon vat is door een Premium Zuid Amerikaanse Rum Distileerderij gebruikt om een een rum enkele jaren op te laten rijpen. Deze Barrel (190 liter) is zorgvuldig schoongemaakt en zo versnippert dat de smaken, geuren en kleuren die nog in het vat zaten volop vrij komen in de Deer Jimmy’s fles.

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips American Bourbon: dit voormalige vat is door een Premium Amerikaanse Bourbon Distilleerderij gebruikt om een premium Amerikaanse bourbon op te rijpen voor tenminste 12 jaar. Deze barrel (190 liter) is zorgvuldig schoongemaakt en zo versnippert dat de smaken, geuren en kleuren die nog in het vat zaten volop vrij komen in de Deer Jimmy’s fles.

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips France Cognac: dit cognac vat is door een Premium Franse Cognac Distilleerderij gebruikt om 6 jaar haar cognac op te laten rijpen. Deze Cask is zorgvuldig schoongemaakt en zó versnippert dat de smaken, geuren en kleuren die nog in het vat zaten volop vrij komen in de Deer Jimmy’s fles.

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips Scotish Whisky: dit voormalige Sherry vat is door een Premium Schotse Whisky Distilleerderij van het Schotse eiland Islay gebruikt om maar liefst 20 jaar haar whisky op te laten rijpen. Dit Hogshead vat (250 liter) is zorgvuldig schoongemaakt en zó versnippert dat de smaken, geuren en kleuren die nog in het vat zaten volop vrij komen in de Deer Jimmy’s fles.

Hoe werkt het?

Schenk een neutrale alcohol in de fles Deer Jimmy’s. Ga voor een (goedkope) vodka of nog beter: een jonge jenever. Zet de fles op een koele en donkere plek voor tenminste 6 weken. Proef met enige regelmaat om te kijken of je smaakverschillen proeft. Voordat je gaat uitschenken, filter de drank eerst goed zodat er geen houtsnippers in je glas komen. Gebruik hier bijvoorbeeld een koffiefilter voor. En genieten maar!

Ingrediënten

Met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn, opent Gin Mare de deur naar een wereld van unieke smaakbeleving. Deze botanicals en het complexe distillatieproces onderscheiden deze premium gin van traditionele gins en maken hem zeker het proberen waard.

Er zijn eigenlijk maar twee varianten van Gin Mare. De originele variant, zoals we deze allemaal kennen, komt in verschillende formaten en in combinatie sets met glazen of een Gin Mare lantaarn. Naast deze originele variant, wordt er nog de Gin Mare Capri gemaakt.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!