Cannabis Sativa

Vodka, likeur en gin

Cannabis Sativa komt vanuit het bedrijf Cannabis Spirits Amsterdam. Een echt Nederlands drankje dus! Ambachtelijke en mooie producten maken is wat zij doen. De liefde voor Amsterdam en cocktails heeft hen ertoe aangetrokken om een lijn van cannabis, gearomatiseerde sterke dranken te creëren.

Over de herkomst

Hoe het begon

Amsterdam is natuurlijk de cannabishoofdstad van Europa. Het begon allemaal met een paar ondernemers die de echte smaak van cannabis misten in de vele cocktailbars die Amsterdam je biedt. 'Daar moet iets aan gedaan worden'. En zo gezegd, zo gedaan. Na tientallen test- en proefsessies hebben ze drie heerlijke, uniek smakende Cannabis Spirits gecreëerd. Haal een stukje Amsterdam in huis met deze heerlijke vodka, likeur of gin!

Smaak van Cannabis Sativa

De smaak van Cannabis Sativa kan variëren afhankelijk van de soort en het kweekproces, maar over het algemeen heeft het een aardse, kruidige en soms fruitige smaak. Sommige mensen beschrijven de smaak als bitter of muskusachtig.

Ingrediënten

Cannabis Sativa bevat cannabisextracten of -distillaten die zijn opgelost in een vloeistof, zoals alcohol of olie. Afhankelijk van het type drank kunnen er ook andere ingrediënten worden toegevoegd, zoals zoetstoffen, kruiden, fruitextracten of andere natuurlijke smaakstoffen.

Cannabis Spirits Amsterdam maakt verschillende dranken die cannabis bevatten, waaronder cannabis-infused wijn, likeur en gin. Deze dranken worden gemaakt met behulp van cannabisextracten of -distillaten die zijn opgelost in de drankbasis.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Cannabis Sativa

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!