belvedere organic vodka

Made with Nature

De naam van de wodka betekent 'mooi om te zien' en is het ultieme voorbeeld van premium wodka. Dit Poolse wodka merk draagt met trots 'Made with Nature' als motto en dit vloeit voort uit het feit dat zij enkel natuurlijke ingrediënten gebruiken om hun wodka te maken. En dit op een duurzame manier.


Belvedere 100% Organic

Ontdek de nieuwe Belvedere 100% Organic. Nieuwe Design, vertrouwde smaak. Het Belvedere is het enige luxe wodkahuis dat volledig biologisch gaat. Aangezien dit de basis van succes is, wordt er actief geïnvesteerd om het doel om 's werelds meest duurzame distilleerderij te worden, te ondersteunen. Niet alleen de fles zelf krijgt een nieuw, passend ontwerp, maar ook de verpakking gaat duurzaam. Strak en minimalistisch.

Benieuwd hoe het nieuwe ontwerp er fysiek uitziet? Koop het op Topdrinks.


Over de herkomst

Hoe het begon

Belvedere was de eerste om een nieuwe kwaliteitsstandaard voor vodka neer te zetten met de lancering van het merk in 1993. Belvedere wordt geproduceerd in één van ’s werelds langst-werkende Poolse distilleerderijen – er wordt al sinds 1910 vodka gemaakt. Belvedere is 100% natuurlijk, gemaakt van Polska rogge en puur water uit een eigen bron, zonder enige toevoeging van geur-, kleur, smaakstoffen of suiker. De vodka is gestructureerd, elegant en mooi in balans, met een subtiele natuurlijke zoetheid, een fluwelen, rijk mondgevoel en een soepele, cleane finish. Belvedere is de eerste super-premium vodka die staat voor smaak en karakter.

Smaak van Belvedere

Belvedere Pure is een heerlijk soepele Poolse vodka met een subtiel vanille-aroma, en een romig mondgevoel. De vodka is vernoemd naar het presidentiële paleis in Warschau en betekent “een plek waarvandaan je schoonheid ziet”, een betekenis die wordt weerspiegeld in de iconische elegante matte fles. De vodka wordt volledig gemaakt van Polska rogge afkomstig van 8 lokale telers, een ras dat teruggaat tot de Middeleeuwen, natuurlijk water uit eigen bron en wordt vervolgens vier keer gedistilleerd. Het is de eerste super-premium vodka, perfect voor het mixen van een goede Spritz of martini.

Ingrediënten

Belvedere Vodka is de oorspronkelijke en ware uitdrukking van luxe vodka, gecreëerd op basis van 600 jaar Poolse vodka traditie. Gemaakt van Dankowskie rogge en artesisch water uit eigen bron en vier keer gedistilleerd om de perfecte balans tussen karakter en zuiverheid te treffen. Belvedere is een 100% natuurlijke vodka, zonder toevoegingen zoals suiker of glycerine. Belvedere onderscheidt zich in textuur, mondgevoel, complexiteit en smaakbeleving. Het is de ultieme vodka om on the rocks te drinken, voor in een perfecte martini of om een cocktail met karakter te shaken. Belvedere Pure wordt gebotteld op 40%.

Proefnotitie

Kleur: doorzichtig als water

Geur: subtiele hint van vanille met een zachte romigheid

Smaak: vol en rond met een medium gewicht en lichte, fluwelige textuur

De vanille tonen variëren tussen zoet en hartig met een hint van witte peper en kruiden. De smaak duurt voort met tonen van amandel, vanille-room en Braziliaanse noten. Conclusie: Warm met tonen van roggebrood, vanille en geroosterde noten.

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!