Baileys

De zoete traktatie voor volwassenen

Van de eerste crèmelikeur in de wereld tot 's werelds meest geliefde gedistilleerde drank. Er was eens een kleine, laten we zeggen, vastberaden groep van mensen met het briljante maar ambitieuze idee om het onderste uit de kan te halen.

Over de herkomst

Hoe het begon

De oprichters van Baileys wilden twee rijkdommen waar hun land bekend om stond, heerlijke zuivelroom en wereldberoemde Ierse whisky, eenvoudig combineren. Het heeft twee jaar geduurd met vallen en opstaan, maar in 1974 hadden ze de fijnste spiritualiën, smeuïge chocolade- en vanillesmaken toegevoegd (samen met nog een aantal andere smaken en ingrediënten) samen met een beetje magie om het Baileys-recept te creëren dat we nu kennen en waar we van houden.

Smaak van Baileys

Baileys Original Irish Cream

Éen van de aangenaamste verwennerijen in het leven, Baileys Original Irish Cream is de zoetste mix van fijne Ierse whisky en spiritualiën, Ierse zuivelroom, intensieve chocolade- en vanillesmaken. Het resultaat? Volmaakte verrukkelijkheid. Drink het zo met ijs, shake het in een cocktail, sprenkel het over een ijsje, bak een Baileys-tastische taart - misschien heb je hem niet alleen voor jezelf - Baileys Original Irish Cream staat voor puur, onvervalst genot. Komaan, je weet wat je wilt!

Nieuw - Baileys Tiramisu

Met deze verrukkelijke nieuwe variant van het originele recept voor tiramisu heeft Baileys een van de meest favoriete smaken in vloeibare vorm gegoten. Een heerlijke mix van romige mascarpone, espresso, een beetje chocolade en onze onovertroffen Baileys Original Irish Cream. Dit zeer populaire dessert kun je nu dus ook kant-en-klaar drinken! Direct uit de koelkast, met ijsblokjes, over een bolletje roomijs, in je favoriete cocktail of als ingrediënt voor een cake of taart. Geniet van de fantastische smaak! En wacht niet op een bijzondere gelegenheid, want met Baileys Tiramisu creëer je in een handomdraai een feestje - of je nu alleen lekker warm op de bank zit, of samen met familie en vrienden bent. Dit drankje is voor dromerige 'me-time', knusse avondjes en sociale gelegenheden. Daar drinken we op!

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!