Au Vodka

Ultra-premium wodka

Bij Au Vodka combineren ze het Britse erfgoed en luxe ingrediënten om werkelijk uitzonderlijke ultra-premium wodka te creëren. Onmiddellijk herkenbaar aan de kenmerkende gouden fles, is Au Vodka voor wie individualiteit verkiest boven het gewone.

Over de herkomst

Hoe het begon

Opgericht in 2015 in het hart van Wales, is Au Vodka exponentieel gegroeid tot de meest populaire en gewilde wodka in het Verenigd Koninkrijk. Na de enorm succesvolle lancering in Europa, zijn ze nu klaar voor de langverwachte lancering in de VS. De naam komt van het periodiek systeemsymbool voor goud, wat AU is met het atoomnummer 79. Het merk staat voor luxe en dat stralen ze maar al te goed uit. Au Vodka wordt direct herkend door de prachtige, gouden flessen. Au’s kenmerkende zachte en uitgesproken smaak is perfect voor een martini. Maar ook heerlijk om puur te drinken natuurlijk.

Smaak van Au Vodka

Elke batch van Au Vodka's Premium Vodka wordt gemaakt van het fijnste graan dat in het hart van het Engelse platteland wordt verbouwd. De graan wordt vervolgens gemengd met ongerept bronwater voordat het wordt gefilterd. Au Vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd. Daarna wordt de vodka gefilterd door houtskool. Tot slot komen ze door een filterkamer van goud. Au Vodka heeft verschillende smaken vodka's, namelijk Green Watermelon, Black Grape, Fruit Punch en Blue raspberry.

De Green Watermelon is gemaakt met sappige watermeloen! Deze verfrissende en verrukkelijke vodka is groen van kleur, waardoor jij een echte eye-catcher op tafel zet. De Black Grape is gemaakt met zwarte druiven en is een heerlijke zoete vodka in de kleur paars. De Black Grape is perfect drinkbaar on the rocks. De Fruit Punch is een heerlijke vodka gecombineerd met verschillende vruchten om zo tot een tropische smaak te komen. De Fruit Punch vodka is roze van kleur, heerlijk voor in de zomer! De Blue Raspberry heeft heerlijke tinten van framboos en heeft een unieke blauwe kleur.

De gouden fles

De fles is, in Italië, met de hand gemaakt van metaal. Dit proces is in vier jaar vakmanschap geperfectioneerd! Elke fles Au Vodka wordt uniek afgewerkt en is voorzien van een tinnen etiket. Het etiket wordt geproduceerd in de Europese heuvels! Dit gehele proces betekent dat elke fles uniek is en daardoor subtiele verschillen kan vertonen. De flessen zijn van prachtig mooi goud. En voor de echte liefhebbers hebben ze zelfs hun eigen glazen ontworpen. Wat een luxe drankje!

go beyond the bottle

De lekkerste cocktailrecepten met Gin Mare

Maremory

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!

Gin Mare Mai Tai

Een heerlijk warm drankje voor een koude winteravond!