EK voetbal topdrinks.nl

EK Voetbal 2021 - Ben jij er klaar voor?

Hoera! Het Europees kampioenschap voetbal is begonnen. Doe jij al mee in een poule? En ben je aan het winnen? Hoe dan ook, wij supporten Nederland natuurlijk om Europees kampioen te worden. Jij toch ook?! Lekker met een ijskoude whisky of een heerlijke gin-tonic op de bank. Gezellig samen met je vrienden naar het EK kijken. Doelpunt? Dat betekent drinken! Om het Nederlands elftal te supporten hebben wij een te gekke opstelling gemaakt met drankjes. Haal jij ook alle spele..ehh drankjes in huis? Dat betekent dat Nederland lekker veel doelpunten mag scoren om je drankvoorrraad op te maken. Cheers!

De EK voetbal opstelling van Topdrinks

Tadaa! Wij zijn he-le-maal voorbereid en hebben alvast de lekkerste drankjes op het veld gezet. Daar krijg je dorst van.

EK opstelling topdrinks.nl

 

 

Opstelling in huis halen?


Hup, Holland, hup!

Wij staan te springen en te dansen, te drinken en te eten. Zo gezellig vinden wij het EK. Met zijn allen moedigen we Nederland aan. Want op Vuvuzela's blazen, wuppies verzamelen en oranje jurkjes aantrekken kunnen wij heel goed. Maar, een drankje in dit verhaal mag en kan natuurlijk niet ontbreken. Met zijn allen voor oranje! Jij bent toch ook #teamoranje?

Hup holland hup EK voetbal topdrinks.nl