Waar kun je Passoa mee mixen?

Waar kun je Passoã mee mixen?

Een echte favoriet als het op zoete cocktails aankomt

Passoã Passion Drink ken je misschien wel van tropische mixdrankjes. Dit tropische drankje met passievruchtsmaak is een favoriet als het op zoete cocktails aankomt. Passoã is tot de meest originele cocktails te mixen en is daarom zeer veelzijdig. Ben je benieuwd waar je Passoã mee kunt mixen?

Wat staat in dit artikel?

Inhoudsopgave

Waar mixt Passoã goed mee?

Door de veelzijdigheid van Passoã zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor het maken van mixdrankjes met deze drank. Passoã is erg zoet en fruitig en gaat daarom zeer goed samen met vruchtensappen zoals sinaasappelsap of appelsap.

Ook kun je Passoã prima mixen met cola, ginger ale of een andere zoete frisdrank. Daarnaast is Passoã ook heerlijk verfrissend gemixt met een glaasje tonic- of bruiswater. Lees verder voor een paar fruitige recepten met Passoã.

Pornstar Martini

Ingrediënten

De Pornstar Martini is misschien wel de allerbekendste cocktail van dit moment met Passoã. Deze zoet-zure cocktail barst van de smaken en ziet er elegant uit in de martiniglazen waar deze vaak in geserveerd wordt.

Voor deze cocktail heb je een aantal ingrediënten nodig, waaronder:

  • Passoã Passion Drink
  • Absolut Vodka Vanille
  • twee eiwitten
  • passievrucht- of een andere tropische vruchtensap
  • limoensap

Instructies

Voor de garnering heb je daarnaast nog een passievrucht, ijsblokjes en poedersuiker nodig. Je maakt de Pornstar Martini door de Passoã, Absolut Vodka, vruchtensap, limoensap, ijsblokjes en eiwitten krachtig in een cocktailshaker te shaken gedurende 15 seconden. Schenk ze daarna door een zeefje in de Martiniglazen en leg een halve passievrucht in elk glas. Maak af door een beetje poedersuiker over de passievruchten te strooien.

Naast deze cocktail wordt soms een glaasje mousserende witte wijn in een shotglaasje geschonken.

Passion Killer

Ingrediënten

Heb je een feestje? Passoã is ook geschikt om shotjes mee te maken. Neem bijvoorbeeld de Passion Killer. Dit shotje maak je simpelweg door de volgende ingrediënten te pakken:

  • Een derde Bols Melon
  • Een derde Passoã
  • Een derde tequila

Instructies

Schenk langzaam zodat de laagjes op elkaar blijven liggen en niet met elkaar mengen. Passoã kan voor vele toepassingen gebruik worden. Mix het simpelweg met een frisdrank of een vruchtensap of meng tot een heerlijke cocktail of shot.

Door zijn veelzijdigheid is Passoã zeker een drank om op voorraad te hebben in het geval dat je gasten ontvangt en een originele drank wil serveren.

Veelgestelde vragen

Wat is Passoã en waarvoor wordt het gebruikt?

Passoã is een tropisch drankje met passievruchtsmaak dat vaak wordt gebruikt in zoete cocktails. Het is zeer veelzijdig en kan gemixt worden met verschillende dranken om diverse cocktails en mixdrankjes te maken.

Met welke dranken kan Passoã gemixt worden?

Passoã kan gemixt worden met vruchtensappen zoals sinaasappelsap of appelsap. Het kan ook gemixt worden met cola, ginger ale, tonic, bruiswater en andere zoete frisdranken.

Hoe maak je een Pornstar Martini met Passoã?

Voor een Pornstar Martini heb je Passoã Passion Drink, Absolut Vodka Vanille, twee eiwitten, passievrucht- of een andere tropische vruchtensap en limoensap nodig. Deze ingrediënten worden krachtig geshaked in een cocktailshaker en vervolgens geserveerd in martiniglazen met een halve passievrucht en een beetje poedersuiker eroverheen.

Kun je Passoã ook gebruiken voor shotjes?

Ja, Passoã is ook geschikt voor shotjes. Een voorbeeld is de Passion Killer, die gemaakt wordt met een derde Bols Melon, een derde Passoã en een derde tequila. Het is belangrijk om de ingrediënten langzaam te schenken zodat ze niet mengen en de laagjes zichtbaar blijven.