Hoe maak je de beste Jägermeister shots?

Hoe maak je de beste Jägermeister shots?

Jägermeister is een veelzijdige kruidenlikeur. Heerlijk om puur te drinken, en perfect om mee te mixen. In dit artikel hebben we de 8 beste Jägermeister shots voor je op een rijtje gezet.

Jägerbomb

Je hebt vast wel eens van de Jägerbomb gehoord. Dit klassieke drankje op basis van Jägermeister is in elke bar te verkrijgen.

Om dit drankje te maken heb je maar twee ingrediënten nodig: een blikje Red Bull energy drink en een fles Jägermeister. Giet een half blikje Red Bull in een groot bierglas en vul een shotglaasje met Jägermeister.

Laat het shotglaasje met Jägermeister vallen in het glas met Red Bull en drink het in één keer leeg.

Heaven Shot

Dit shotje is ideaal voor mensen die van Baileys Irish Cream en van romige drankjes houden. Het enige dat je nodig hebt is een fles Jägermeister en een fles Baileys. Vul een shotglaasje voor de helft met Jägermeister en giet dit aan met de Bailey’s en voilà: een romig en kruidig shotje om van te genieten.

Beauty and the Beast

Dit shotje krijgt zijn naam van de donkere Jägermeister (het beest) en de roze kleur van de Tequila Rose Strawberry Cream (de Belle). Mix gelijke delen van beide dranken in een shotglas beginnend met de Jägermeister. Het shotje is nu klaar om te drinken.

Oatmeal Cookie

Mix voor dit zoete shotje één deel Jägermeister, één deel Kahlua, één deel Baileys Irish Cream en één deel Bols Butterscotch in een cocktailshaker met ijs. Shake en giet door een zeefje in de shotglaasjes.

Barnie On Acid

Maak dit shotje door één deel Jägermeister en één deel Blue Curaçao in een cocktailshaker te gieten en een scheutje cranberrysap toe te voegen. Shake met ijs en giet door een zeefje in de shotglaasjes.

Starship Trooper

Meng in een shotglas gelijke delen Jägermeister en pepermuntlikeur. Roer kort om de ingrediënten te combineren. Geniet meteen van je verfrissende shot.

Dead Man Walking

Combineer in een shaker gelijke delen Jägermeister, rum, tequila en vodka met ijs. Schud krachtig en zeef het mengsel vervolgens in een shotglas. Drink met voorzichtigheid, want dit is een knaller van een shot!

Jekyll and Hyde

Als laatste een shotje dat niet voor de zwakkere drinkers is. Voor dit drankje heb je namelijk Jägermeister en Sambuca nodig. Giet van beide drankjes één deel in een cocktailshaker en shake met ijs. Giet het daarna door een zeefje in verschillende shotglaasjes.

Veelgestelde vragen

Is Jägermeister geschikt om te mixen?

Ja, Jägermeister heeft veel smaak van zichzelf. De kruidige tonen mengen goed met veel andere dranken, zoals romige of fruitige dranken.

Hoe maak ik een Jägerbomb?

Voor een Jägerbomb heb je een blikje Red Bull energy drink en een fles Jägermeister nodig. Giet een half blikje Red Bull in een groot bierglas en vul een shotglaasje met Jägermeister. Laat het shotglaasje met Jägermeister vervolgens in het glas met Red Bull vallen en drink het in één keer leeg.

Zijn er romige Jägermeister shots die ik kan proberen?

Ja, het Heaven Shot is een romig shotje gemaakt met Jägermeister en Baileys Irish Cream. Vul een shotglaasje voor de helft met Jägermeister en vul het aan met Bailey’s voor een romig en kruidig shotje.