Drank cadeauzoeker voor de feestdagen

Drank cadeauzoeker voor de feestdagen

Op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Met een drank cadeau maak je iedereen blij! Vind het meest geschikte cadeau met onze drank cadeauzoeker. Speciaal ingericht voor de feestdagen. Ieder persoon heeft zijn eigen voorkeuren. De één houdt van warme en romige dranken terwijl de andere liever iets fruitigs drinkt.

De dagen worden steeds korter en voor je het weet is het alweer december. Tijd om in te kopen. Bij Topdrinks geniet je van een breed aanbod aan dranken. Als je voor 22:30 uur besteld wordt het de volgende dag discreet geleverd. Zo hebben huisgenoten niet door dat je een drank cadeau hebt gekocht.

Laten we beginnen met whisky. Er zijn ontzettend veel mensen die van dit drankje kunnen genieten, waardoor de kans groot is dat een whisky cadeau gewaardeerd zal worden. Het kan alleen wel een uitdaging zijn om de juiste whisky te zoeken. Je kan natuurlijk voor een Red Label, Famous Grouse of Jack Daniel’s gaan. De echte whisky liefhebber zal hier alleen matig enthousiast van worden. Als je voor een geslaagd Sinterklaas of kerstcadeau gaat, wil je een speciale whisky. Niet elke whisky liefhebber is hetzelfde. De één houdt van zachte en romige whisky terwijl de andere juist van complexe en rokerige houdt. We hebben voor beide spectra een ideale whisky uitgezocht, en eentje die precies in het midden zit.

Een toegankelijke whisky:

Ballantine’s 10 Years American Barrel

Ballantine's 10 Years American Barrel is een nieuwe 10 jaar oude whisky van het Schotse merk Ballantine's. Door het te laten rijpen op oude bourbon vaten komt de Amerikaanse zoetheid samen met de Schotse eigenzinnigheid. Zo worden beide werelden verenigd. Deze blended scotch whisky brengt romigheid en zoetheid samen. Als je een toegankelijke whisky zoekt, zit je met de Ballantine’s 10 Years American Barrel goed. Door de extra rijping heb je whisky met net iets meer karakter.

De alleskunner:

Highland Park 12 Years

Een top whisky van de Highland Park distilleerderij. Deze alleskunner zit bomvol smaak van het gehele whisky spectrum. Ben je op zoek naar een whisky cadeau en weet je niet precies waar degene van houdt? Met de Highland Park 12 Years zit je hoe dan ook goed. Deze op Viking geïnspireerde whisky werd uitgebracht in 2017. Gedurende 12 jaar heeft deze whisky gerijpt in Spaanse sherryvaten. De smaak is een mengeling van zachte tonen, dat wordt gedomineerd door verse sinaasappelen, knapperige granen en marsepein. De smaak wordt afgerond met lichte hints van sherry en turf. Het aroma komt door met een welkome hint van heidehoning, winterse specerijen, turf en vers fruit.

Voor liefhebbers van rokerige whisky:

Ardbeg Monster of Smoke tasting set

De Ardbeg distilleerderij laat zich kenmerken door uitgesproken rokerige whisky’s. Dat komt door de regio waar het wordt gemaakt: het eiland Islay. Door de blootstelling aan de elementen krijgen de whisky’s van dit eiland een ruig karakter. Deze uitgebreide tasting set van Ardbeg is zeer geschikt voor liefhebbers van rokerige whisky. Wil je iemand blij maken waarvan je weet dat deze van zulke whisky’s houdt? Met de Ardbeg Monsters of Smoke set heb je de keuze uit drie prachtige whisky’s met verschillende gradaties in rokerigheid.