Ballantine's Finest 70cl

€ 14,95
Op voorraad
SKU
10167

Verassend zachte blended whisky uit Schotland. Ballantine’s Finest bewijst dat ook blended scotch whisky zeer smaakvol kunnen zijn. In totaal zijn er tussen de 40 en 50 single malt whiskies gebruikt om tot de vertrouwde smaak van Ballantine’s te komen.

Omdat Ballantine’s elke whisky liefhebber kan verassen, is het verstandig om deze puur te drinken. On the rock is ook mogelijk, mocht het alcoholpercentage van 40% te hoog zijn. Ballantine’s Finest is beschikbaar in een 20 cl, 35 cl, 70 cl en 100 cl formaat. Topdrinks verkoopt ook een cadeau verpakking met allerlei leuke extra’s.

De vierkante fles stamt terug uit de tijd van drooglegging in de Verenigde Staten. Omdat men ongehinderd een drankje wou nuttigen, moest de fles onopvallend zijn. Een vierkante fles rolt niet. Zo konden alcohol inspecteurs vermeden worden.

In 2020 is Ballantine’s Finest verkozen dat de beste blended scotch. En dat proef je terug. Je vindt de subtiele smaken van melk chocolade, appel en vanille terug in het recept uit 1910.

Meer informatie
Merk Ballantine's
Categorie Blended Whisky
Land van herkomst Verenigd Koninkrijk
Alcohol 40.00 %
Inhoud 0.70 liter

Wat je wilt weten over deze Ballantine's Finest

Liefhebbers van Blended Whisky opgelet! Deze Ballantine's Finest mag je niet missen! Deze Ballantine's is een schitterende Blended Whisky waar menig liefhebber voor wakker gemaakt kan worden!

  • Inhoud: 700 ml.
  • Merk: Ballantine's
  • Type: Blended Whisky

  • Smaakprofiel: Prachtig Gebalanceerd Subtiel Romig Bitter Zoet Fruitig Vanille

Krijg jij net als ons ook maar geen genoeg van Blended Whisky? Bekijk hier alle andere Blended Whisky in ons assortiment.

Nieuwsgierig naar wat voor nieuws we voor je in petto hebben?

Bekijk onze pagina met nieuwe artikelen om de meest recente toppers en nieuwkomers in ons assortiment te leren kennen.

Op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders?

Wij hebben een speciale selectie samengesteld met de mooiste producten en de leukste Cadeausets! Neem een kijkje op de pagina Leuk om te geven!

Op zoek naar de beste deals? Die vind je natuurlijk op onze pagina Aanbiedingen!

 
Ballantine's Finest 70cl